1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root beta key not working!!!!!

Discussion in 'Android Devices' started by dwil5200, Jan 5, 2012.

  1. dwil5200

    dwil5200 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    Jan 5, 2012

    Jan 5, 2012
    3
    2
    6
    ok i have tried every beta key known to man for my phone and i cant seem to get any of them to work, i need some help cause i been at this for 6 hours haha.
     

    Advertisement

  2. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    welcome to the forums!!!!!!!!!!!!
    yeah the beta key is a pain in the arse. it took me like 20 tries before it worked for me. have you tried notepad+? just copy the beta key into notepad+ then copy it from notepad+ to the command window. you will have to right click on the upper left side of the window to paste the key.
     
  3. dwil5200

    dwil5200 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    Jan 5, 2012

    Jan 5, 2012
    3
    2
    6
    ya i tried that for every different version of my beta key, each different version i tried probably 30 times, im pullin my hair out haha
     
  4. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    well what i would recommend that you do is go and get some sleep. i know this thing is very frustrating. it was for me. i even took a break from trying. and then for whatever reason it worked. not sure why or what i did but it worked. it was weird because i did the same exact thing over and over but after i cam back to it and tried again it worked. so who knows it might work after you had some rest. just a thought.

    also you could try it on another computer.
     
    dustwun77 and dwil5200 like this.
  5. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    actually i just remembered i used notepad++
     
  6. dwil5200

    dwil5200 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    Jan 5, 2012

    Jan 5, 2012
    3
    2
    6
    well i think your right im gonna get some shut eye and try a crack at it in the morning and see what i can figure out, i want to get the ics rom so bad but i cant figure out how im gonna root it to begin with so i got a bit before i can get it i think, but thanks for the advice, get some rest yourself.
     
    dustwun77 and ocnbrze like this.
Tags:

Share This Page

Loading...