1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Bluetooth connects and reconnects on evo spontaneously

Discussion in 'Android Devices' started by Stacy1013, Apr 25, 2012.

  1. Stacy1013

    Stacy1013 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Dec 6, 2010

    Dec 6, 2010
    4
    0
    5
    I just got a 2012 Chrysler Town & Country with Uconnect bluetooth. The phone constantly shows headset connected and headset disconnected. This is VERY frustrating. I've read everything I can think of to read. I have the HTC 4G Evo paired just fine.

    Model # PC36100
    Hardware version 0003
    Bluetooth 2.1 + EDR
    Android Version 2.3.5
    Baseband version 2.15.00.12.19
    Kernel version 2.6.35.10-g4b48446 - htc-kernel@and18-2 #1 12/21/11
    Build # 4.67.651.3.CL239674 release keys
    Software # 4.67.651.3
    Browser version WebKit/533.1
    PRI Version 2.33_033
    PRL Version 60686

    I hope someone has thoughts - I went through and did EVERY update possible on my EVO, (I have not tried resetting it *yet*). I went into settings -> dock and have auto-launch and auto-connect enabled as well I set the default device to Uconnect.

    another thing I noticed is that I have the options for uconnect and I enabled Phone and disabled media, but media always 'enables' without my intervention.

    please help
     

    Advertisement

  2. Stacy1013

    Stacy1013 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Dec 6, 2010

    Dec 6, 2010
    4
    0
    5
    One thought could my blue tooth head phones for the VES be interferring with my uconnect connection? Anyone have an experience with that?
     
Tags:

Share This Page

Loading...