1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Blur Gallery for Apex

Discussion in 'Android Devices' started by MikeAce00, Mar 17, 2011.

  1. MikeAce00

    MikeAce00 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    249
    Joined:
    Sep 8, 2010

    Sep 8, 2010
    249
    30
    43
    Getting really frustrated as I do not have a working gallery... Running Apex 1.4.1 I've tried using the toolbox scripts but they aren't working for me. I've read that Fab is changing severs our something, no prob there. Just wondering if there might be another option for me to get a gallery back up. preferably the blur gallery but at this point any one will work.

    Thank you,
    Mike
     

    Advertisement

  2. md88

    md88 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 5, 2010

    Jul 5, 2010
    54
    4
    16
    I don't have gallery either. My gallery was not showing any pics so I tried to switch to the blur gallery with apex toolbox. No I don't have a gallery at all.
     
  3. LTrain0800

    LTrain0800 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jun 13, 2010

    Jun 13, 2010
    13
    0
    15
    Same here, I found Gallery ++ in the market and it has been working as a replacement. Kind of fun frustrating, his server has been down for a while now....
     
  4. Flying_Hellfish

    Flying_Hellfish Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    612
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    612
    65
    78
    Illinois
    If your gallery isn't showing any pics you are probably on the wrong kernel version.

    The reason you have no gallery now at all is when you tried to change it via the toolbox it removes the current gallery (aosp) and tries to install the blur. But since fab's site is down it never gets the blur so you end up with no gallery.
     
  5. cultldr

    cultldr Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    307
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    307
    63
    53
    Houston, TX
    wow, it's still down? :(
     
  6. Flying_Hellfish

    Flying_Hellfish Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    612
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    612
    65
    78
    Illinois
    Yep, and with other issues I'm having I need to reset my phone. I can't because I need the toolbox to get back to the state I'm in now. FYI, don't try to update your toolbox either..... you won't be able to use it.
     
    cultldr likes this.
  7. md88

    md88 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 5, 2010

    Jul 5, 2010
    54
    4
    16
    I don't think I'm on the wrong kernel version. I have been on apex 1.4.1 since it came out and it has been working fine until yesterday. I shouldn't i didn't have any pictures, my gallery showed my picasa pics and one picture in my camera folder. I over 200 images of the same picture in my camera folder. If I access the pictures through astro it is fine.:thinking:

    I didn't realize his site was still down. It said it was successful when I tried to change galleries.
     
  8. Flying_Hellfish

    Flying_Hellfish Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    612
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    612
    65
    78
    Illinois
    Did they show up all grey? That was the issue on the wrong kernel I believe. Astro would be fine even though the gallery wasn't working properly on others I think.

    Yeah, that is the issue, it still says successful because the script finishes even though it didn't download the files. :( Apparently it is a DNS problem, they haven't moved it over to the new hosting company yet.
     
  9. md88

    md88 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 5, 2010

    Jul 5, 2010
    54
    4
    16
    [​IMG]

    Is this the right kernal?
     
  10. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    Yes, it's correct.
     
    md88 likes this.
  11. md88

    md88 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 5, 2010

    Jul 5, 2010
    54
    4
    16
    Thanks

    I might try out a different rom. I really like apex, but I have had this issue and another with videos not playing. I haven't tried liberty, I think I'll check it out.
     
  12. MikeAce00

    MikeAce00 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    249
    Joined:
    Sep 8, 2010

    Sep 8, 2010
    249
    30
    43
    Quick Solution:
    Re-Flash Apex 1.4.1. Don't wipe cache or data.

    For me this got the AOSP gallery back up which will work for the time being. It will add back some previously frozen or deleted apps like Madden but for the most part you should be back to normal.

    Mike
     
  13. pm1066

    pm1066 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    656
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    656
    136
    93
    But still no solution to getting the Blur gallery back? The AOSP/3D gallery SUCKS in how it is integrated (or not) with the camera.
     

Share This Page

Loading...