1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Boost Mobile] LEVIATHAN Elegace & Elegance OC Roms Released

Discussion in 'Android Devices' started by Dm47021, Sep 16, 2012.

  1. StarScream2109

    StarScream2109 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,393
    Joined:
    Feb 29, 2012

    Feb 29, 2012
    5,393
    1,472
    313
    Male
    Air Commander
    Cybertron
    Have you tried to fix permissions?
     

    Advertisement

  2. theminor19

    theminor19 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    349
    Joined:
    May 12, 2012

    May 12, 2012
    349
    70
    53
    Male
    Assembly Man
    Michigan
    this locks up my phone all together, im going to try to redownload and reflash but so far it no like me
     
  3. Dm47021

    Dm47021 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #89
    Points:
    323
    Posts:
    1,472
    Joined:
    Nov 26, 2011

    Nov 26, 2011
    1,472
    2,114
    323
    Male
    tech.
    coloma mi
    i had that happen once. just reboot and you should be able to use wifi again
     
  4. RedMurkal

    RedMurkal Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    208
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    208
    34
    43
    Male
    Ohio
    Ok cleared cache and delvik again, seams ok. Never had much luck with fix permissions, ill leave that one alone.
     
  5. Dm47021

    Dm47021 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #89
    Points:
    323
    Posts:
    1,472
    Joined:
    Nov 26, 2011

    Nov 26, 2011
    1,472
    2,114
    323
    Male
    tech.
    coloma mi
    I am testing a new build.prop i put together. Hope this will do it

    EDIT: after about 4 hours of Dissecting Build.prop tweaks, i have gotten everything back the way it should be.

    Here is the Updated Build.prop file


    Elegance Build.prop 1.1.2.0 prop rev2
    DOWNLOAD LINK:build.prop

    INSTALL INSTRUCTIONS
    Using root browser, copy the new build.prop to /system
    MAKE SURE YOU DELETE THE OLD PROP FILE FIRST!!!

    Reboot into recovery, Wipe Cache, Wipe Dalvik Cache, Fix Permission.. Reboot

    thats it
     
  6. itscypha

    itscypha Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 20, 2012

    Sep 20, 2012
    3
    0
    5
    Signed up just to say so far working 100% for me. Loving it and will post back with any issues. Fav rom so far!! Love the oc
     
  7. drewhill77

    drewhill77 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    662
    Joined:
    Aug 26, 2012

    Aug 26, 2012
    662
    206
    93
    Truck Driver (Local/Regional)
    Indianapolis, IN
    Fyi...oc kernel is shins
     
  8. SelfElevated2

    SelfElevated2 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,335
    Joined:
    Jul 25, 2012

    Jul 25, 2012
    1,335
    527
    213
    Male
    Auto mechanic
    Baltimore, Maryland
    Fyi, there are 2 oc kernels. Shins is 1.7.. the 1.6 is credited to the right person
    Edit: was credited to the right person. Maybe someone should pm shin and confirm that.. hint :p
     
  9. cyberone3

    cyberone3 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    96
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    96
    12
    18
    i have loaded up the new build.prop but when i have wifi on and phone sleeps for a bit i lose signal and also when i turn wifi off it turns it self back on within seconds

    i did also cmw,wiped cash,delvik,and fixed permission
     
  10. xman95

    xman95 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    434
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    434
    144
    68
    Anyone having GPS issues?? I turned it on and tried using Google Maps and it will not establish a location (tried several locations throughout the day). I've wiped the cache and dalvic as well and stil no luck!
     
  11. Dm47021

    Dm47021 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #89
    Points:
    323
    Posts:
    1,472
    Joined:
    Nov 26, 2011

    Nov 26, 2011
    1,472
    2,114
    323
    Male
    tech.
    coloma mi
    i dont get why i use the same build.prop as you guys and i dont get these problems.. i think OC is kinda hit and miss with some warps
     
  12. LilBit

    LilBit Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    5,865
    Joined:
    Sep 1, 2012

    Sep 1, 2012
    5,865
    3,306
    533
    Female
    U.S.A.
    That's it, right there. Its the warp itself. Some Phones can run OC with no prob, some freeze up occasionally and or have reboots, some, like mine for instance, freeze almost instantly. :mad:
     
  13. xman95

    xman95 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    434
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    434
    144
    68
    I'm curioius too!!
    Let's say someone with a good build and everything working makes a Nandroid backup. Then have someone who is having these problems restore it on their phone... Would this work in possibly resolving issues like this???
     
  14. Dm47021

    Dm47021 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #89
    Points:
    323
    Posts:
    1,472
    Joined:
    Nov 26, 2011

    Nov 26, 2011
    1,472
    2,114
    323
    Male
    tech.
    coloma mi
    As you can see in this screenshot. i clearly have a location (using GPS), Wifi, and 3G Connection

    [​IMG]
     
    xman95 likes this.
  15. LilBit

    LilBit Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    5,865
    Joined:
    Sep 1, 2012

    Sep 1, 2012
    5,865
    3,306
    533
    Female
    U.S.A.
    Sounds good, but it won't work. It's down in the source code I believe, IDK, lots of things like that have already been tried. If ZTE would just release their source code, Snake tried getting them to do it, Had a thread about all that. etc ---
     
  16. LilBit

    LilBit Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    5,865
    Joined:
    Sep 1, 2012

    Sep 1, 2012
    5,865
    3,306
    533
    Female
    U.S.A.

    I see it, you have a data connection not 3G, but thats fine, not splitting hairs, you obviously have it all working correctly on your phone. It's just that some of our phones wont or can't do it. And ZTE refuses to release a good source code for the dev's.
     
  17. LilBit

    LilBit Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    5,865
    Joined:
    Sep 1, 2012

    Sep 1, 2012
    5,865
    3,306
    533
    Female
    U.S.A.
    Believe me, I want OC bad!! I have flashed your rom and another that has OC. I even tried flashing both kernals running Mr. Bobo's noobV. All with the same results. FREEZE!!!
     
  18. LilBit

    LilBit Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    5,865
    Joined:
    Sep 1, 2012

    Sep 1, 2012
    5,865
    3,306
    533
    Female
    U.S.A.
  19. xman95

    xman95 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    434
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    434
    144
    68

    Well, I think its always worth a try.... Everthing else seems to work on my phone except for the GPS at this point. I will try a few more trouble shooting. I was hoping someone else had the same problem so I can try their solution.

    The other major problem with the WARP seems to be the Hardware. I say this b/c we all flash the same stuff, yet it works for some and not others. Since software bugs are unpredictable, the Kernel will always take the cake.
     
  20. RedMurkal

    RedMurkal Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    208
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    208
    34
    43
    Male
    Ohio
    My processor is now running around 50% at idle. I dont want this thing to burn up.
     
  21. Doc

    Doc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,784
    Joined:
    Aug 4, 2012

    Aug 4, 2012
    1,784
    1,462
    313
    Male
    IT Infrastructure Operations
    Portland OR
    Installed the new build, problem solved here, 3g and wifi work..... woo hoo lol....
     
  22. Randy Orton

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Sep 18, 2012

    Sep 18, 2012
    16
    0
    15
    Do anyone still lose cmda service while wifi is on? i seem to lose it when the screen turns off with wifi on
     
  23. LilBit

    LilBit Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    5,865
    Joined:
    Sep 1, 2012

    Sep 1, 2012
    5,865
    3,306
    533
    Female
    U.S.A.
    Are you running setcpu or no frills to back that baby down? Use some kind of an app to control it!!! If you already are, and it wont back down, then you need to install a non OC rom. I'm tellin you guys, these two kernals that are currently being used are not stable on ALL phones!!!
     
    Dm47021 likes this.
  24. Dm47021

    Dm47021 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #89
    Points:
    323
    Posts:
    1,472
    Joined:
    Nov 26, 2011

    Nov 26, 2011
    1,472
    2,114
    323
    Male
    tech.
    coloma mi
    Thats Exactly what it is, Warps are kinda funny like that. ill do my best to address issues, but until a new OC kernel comes out. i can only do so much. id really like to compile my own kernel at some point
     
  25. Dm47021

    Dm47021 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #89
    Points:
    323
    Posts:
    1,472
    Joined:
    Nov 26, 2011

    Nov 26, 2011
    1,472
    2,114
    323
    Male
    tech.
    coloma mi
    you gotta bring that baby down. use an App to do it, Cpucontrol, setcpu, no frills (which comes with my rom)
     

Share This Page

Loading...