1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Boost Mobile] [ROM] Windows Phone 7 ROM 4.2.3 {Updated 1/22/13}

Discussion in 'Android Devices' started by chevanlol360, Mar 4, 2012.

  1. chevanlol360

    chevanlol360 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #70
    Points:
    423
    Posts:
    2,828
    Joined:
    Oct 28, 2011

    Oct 28, 2011
    2,828
    2,184
    423
    Male
    tech videos/ Dev'ing
    new york
    Sorry guys a fix is comming soon for the wp7 Launcher problems
     

    Advertisement

  2. mrbigv770

    mrbigv770 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    48
    Posts:
    194
    Joined:
    Dec 1, 2011

    Dec 1, 2011
    194
    14
    48
    ATL
    Since I downloaded this ROM I keep loosing my custom ringtones.
    I keep having to reboot the phone in order for them to show up again.
    Then after a couple of hours of being idle...I lose them again and gives me the preloaded tones. Anyone else having this issue?
     
  3. fgcu340

    fgcu340 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    94
    Joined:
    May 19, 2011

    May 19, 2011
    94
    25
    23
    I'm having that issue also
     
  4. mholloway

    mholloway Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    825
    Joined:
    Dec 13, 2011

    Dec 13, 2011
    825
    171
    113
    nj
    What were you guys running when you flashed this rom?b08 or b08c,this rom is forb08c
     
  5. divadkcul

    divadkcul Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    75
    Joined:
    Oct 24, 2011

    Oct 24, 2011
    75
    1
    16
    I installed this rom now every time it reboot it take about 2 min to go from boot screen to main screen is this normal
     
  6. mrbigv770

    mrbigv770 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    48
    Posts:
    194
    Joined:
    Dec 1, 2011

    Dec 1, 2011
    194
    14
    48
    ATL
    I am running B08c
     
  7. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,444
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    Have you tried extracting the lib (.so) files from the apk, And placing them in /system/lib?
    9 times out of 10 when an app works on the user side, but not as a system app, or if related to the libraries.
     
    shinru2004 likes this.
  8. elbayames

    elbayames Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Dec 9, 2011

    Dec 9, 2011
    104
    7
    36
    Thank you for working so hard to create this great rom and thanks to all the people that helped you too.keep up the good work!!!!!!!!
     
    70ne8 and chevanlol360 like this.
  9. chevanlol360

    chevanlol360 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #70
    Points:
    423
    Posts:
    2,828
    Joined:
    Oct 28, 2011

    Oct 28, 2011
    2,828
    2,184
    423
    Male
    tech videos/ Dev'ing
    new york
    Thanks means a lot:D too bad i will be abandoning it after the next 2 or 3 updates. Its pretty damn hard making a ROM when you dont have the phone. think i'll just stick to updating the shevron rom for the Ultra as i do have the phone.
     
    aaanadie likes this.
  10. jmob

    jmob Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 5, 2012

    May 5, 2012
    3
    0
    5
    So I didn't read all of this thread when I flashed this rom and was running b08, not b08c and now I have this rom on my phone. The only issue besides the 7loader not working is when the phone is restarted I loose all settings. If I use the zte update tool and go back to stock can I use b08c or do I need to go back to b08? I realize this is not necessary and will remove root from my phone but I bought the phone off craigs list and it never has connected to wifi. It would obtain the lan ip from my router and not release the boost ip when I would make it out to the web so I want to start over from a stock rom.It was rooted when I bought it and I have a feeling the guy did more than he said he did. What is everyones thoughts because I am stumped.
     
  11. mholloway

    mholloway Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    825
    Joined:
    Dec 13, 2011

    Dec 13, 2011
    825
    171
    113
    nj
    Try one of woodstocks nandroids?you will keep cwm and root
     
  12. jmob

    jmob Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 5, 2012

    May 5, 2012
    3
    0
    5
    Thats what I came from to this rom.
     
  13. mholloway

    mholloway Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    825
    Joined:
    Dec 13, 2011

    Dec 13, 2011
    825
    171
    113
    nj
    Why not try one of hroarks kernels, 2.6.35.7 or 2.6.35.11 their not overclocked? Wouldn't hurt to test see if that fixes your issues, you can always flash wp7 back
     
  14. NewYorkGiant

    NewYorkGiant Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    18
    Joined:
    Apr 16, 2012

    Apr 16, 2012
    18
    2
    46
    Male
    concrete mason
    upstate NY
    You guys are amazing! Thank you for all your hard work.
     
    chevanlol360 likes this.
  15. n0ve

    n0ve Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    842
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    842
    258
    143
    Male
    Insert witty statement here
    Upstate New York
  16. n0ve

    n0ve Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    842
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    842
    258
    143
    Male
    Insert witty statement here
    Upstate New York
    they are stable with WP7 rom?
     
  17. theminor19

    theminor19 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    349
    Joined:
    May 12, 2012

    May 12, 2012
    349
    70
    53
    Male
    Assembly Man
    Michigan
    foxfi freezes the phone, i know i am new here but i helped test roms an the intercept over on sdx for about a year, just got this phone the other day, have been messing around, just put this rom on and no problems from it other than that, so yeah i hope i can help test or learn to dev in my free time with this phone...
     
  18. aaanadie

    aaanadie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    481
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    481
    206
    68
    Male
    Webmaster of 1Energy1 Inc
    yes, foxfi freezes the phone, but Barnacle Wifi Tether works very well.
     
  19. Smoothkaos

    Smoothkaos Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    773
    Joined:
    Dec 10, 2010

    But I can't get any of my keyboards to stick when selecting them in the Language & Keyboard settings nor in the Input method with messaging, email, etc. Driving me nuts. Any suggestions on this? I'm able to select a keyboard but when it tries to load, XT9 English takes back over.
     
  20. StarScream2109

    StarScream2109 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,393
    Joined:
    Feb 29, 2012

    Feb 29, 2012
    5,393
    1,472
    313
    Male
    Air Commander
    Cybertron
    Yeah it does
     
  21. StarScream2109

    StarScream2109 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,393
    Joined:
    Feb 29, 2012

    Feb 29, 2012
    5,393
    1,472
    313
    Male
    Air Commander
    Cybertron
    I suggest finding a non stock xt9 keyboard flext9 id say is the best ive seen
     
  22. Smoothkaos

    Smoothkaos Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    773
    Joined:
    Dec 10, 2010

    I've been using slideit pro and swiftx but can't get XT9 to let go of control after installing this ROM. Also realized a bit ago that GPS satellites turned on won't stick now either so GPS won't work. What are the ramifications to doing a cwm restore to 2012-03-04.14.50.29? It's just going back to b08c again, correct? I had some help installing this but can't get ahold of the guy that helped. I went from b08 to b08c then to this ROM. Not near the pc that everything was backed up to so need my phone to run while I'm at work today. Need GPS at work
     
  23. n0ve

    n0ve Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    842
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    842
    258
    143
    Male
    Insert witty statement here
    Upstate New York
    I got you...ill give u a call.
     
    Smoothkaos likes this.
  24. Smoothkaos

    Smoothkaos Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    773
    Joined:
    Dec 10, 2010

    Thanks bud. Got it all fixed but new problem. No wifi now lol
     
  25. murphman75

    murphman75 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 28, 2012

    Apr 28, 2012
    7
    0
    5
    This is probably a stupid question... But if I use the root uninstaller, when I click "accept", do I have to purchase it?
     

Share This Page

Loading...