1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Boot loop issue

Discussion in 'Android Devices' started by volumebmx15, Aug 26, 2011.

  1. volumebmx15

    volumebmx15 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 23, 2011

    Aug 23, 2011
    3
    0
    5
    Engineer
    SC
    I just ran the Revolutionary root method and all was well until I downloaded ROM manager. So far I have tried 3 different ROMS all of which get stuck in a boot loop after flashing. Am I missing something here?

    Fortunately I backed up my stock ROM and I am able to restore through clockwork recovery. I am just looking for a solution so I can start enjoying some of these custom ROMS out there. :thinking:
     

    Advertisement

  2. angldvl81

    angldvl81 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    193
    Posts:
    1,507
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    1,507
    360
    193
    Female
    my job
    AZ
    Did you wipe date/cache/dalvik prior to flashing the rom?
     
    scotty85 likes this.
  3. scotty85

    scotty85 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,413
    Posts:
    11,139
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    11,139
    7,418
    1,413
    First of all I'd reccomend avoiding rom manager,at least until your comfortable doing things manually in clockwork recovery.

    As was said,make sure you wipe data/factory reset,and wipe cache and dalvik cache. I'd make a backup of your working rom with clockwork as well.

    Some info on making backups/flashing/wiping in the how to sticky also :)
     
    Thats and WormDoes like this.
  4. volumebmx15

    volumebmx15 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 23, 2011

    Aug 23, 2011
    3
    0
    5
    Engineer
    SC
    Wiping the data worked. I was only wiping the Dalvik...

    Now that I am up and running I am having an issue getting my G-mail contacts to sync. The ROM is pretty cool but I need my contacts :(

    I have added my account but it seems like it doesn't have any contacts in it, but I know they are there that's how I got them on this phone in the first place.

    any ideas?
     

Share This Page

Loading...