1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root boot loop issue

Discussion in 'Android Devices' started by brettlewis, Feb 18, 2010.

  1. brettlewis

    brettlewis Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    867
    Joined:
    Nov 3, 2009

    Nov 3, 2009
    867
    49
    68
    Arizona
    I just added a theme through metamorph, had to restart to load. stuck in boot loop of droid logo..... yikes?:eek:
     

    Advertisement

  2. brettlewis

    brettlewis Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    867
    Joined:
    Nov 3, 2009

    Nov 3, 2009
    867
    49
    68
    Arizona
    ehh, i just did a restore. it worked, but i lost a lot...
     
  3. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,415
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,415
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    So, a word to the wise - make Nandroid backups when testing new things, eh?
     
  4. brettlewis

    brettlewis Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    867
    Joined:
    Nov 3, 2009

    Nov 3, 2009
    867
    49
    68
    Arizona
    Well, its like the fifth theme I have uploaded on metamorph, so its not really new to me. My last backup was like 12 hours ago, but I have done a lot to my phone since :(

    my bad
     
  5. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,415
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,415
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    I know what you mean - I have not made a backup since I installed BB, but I was all about to go and install an evilBoot.img to give me the old 1100 MHz....

    Live and learn, I suppose. I know I will continue to take the time to backup from now on....if MetaMorph can do this by just loading a theme, then just about any change we make can....
     
  6. brettlewis

    brettlewis Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    867
    Joined:
    Nov 3, 2009

    Nov 3, 2009
    867
    49
    68
    Arizona
    yeah, seriously. If i thought that was a possibility, I would of spent the 3 minutes to backup. just didnt expect such a simple task to go so wrong. :(
     
  7. rpandolfo

    rpandolfo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 3, 2010

    Apr 3, 2010
    3
    0
    5
    what if you cant get out of your boot loop? cant even get into recovery.... weather it be clockwork or sp..

    battery pull after pull, holding x and power gets me into to the same boot loop..

    ehhhh
     
  8. esmith818

    esmith818 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    691
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    691
    316
    113
    Web to Print Content Developer
    NC
    Have you tried holding down the volume and camera buttons on reboot?
     
  9. rpandolfo

    rpandolfo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 3, 2010

    Apr 3, 2010
    3
    0
    5
    ill give that a shot..
     
  10. rpandolfo

    rpandolfo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 3, 2010

    Apr 3, 2010
    3
    0
    5
    interesting.... got in to boot loader.. says battery ok, ok to program, connect usb data cable
     
  11. esmith818

    esmith818 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    691
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    691
    316
    113
    Web to Print Content Developer
    NC
    At that point I was able to reboot again and it loaded my previous installed ROM.
     

Share This Page

Loading...