1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Boot Screen

Discussion in 'Android Devices' started by SirEagle, Oct 21, 2012.

  1. SirEagle

    SirEagle Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    712
    Joined:
    Feb 21, 2010

    Feb 21, 2010
    712
    81
    78
    Akron, Ohio
    How come my initial boot screen doesn't say Dual Core? Is it because I have Bootstrap installed or rooted or something?
     

    Advertisement

  2. HotPepper

    HotPepper Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    169
    Joined:
    Jun 1, 2012

    Jun 1, 2012
    169
    4
    36
    I dont think any bionics do. I know mine doesnt
     
  3. SirEagle

    SirEagle Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    712
    Joined:
    Feb 21, 2010

    Feb 21, 2010
    712
    81
    78
    Akron, Ohio
    I thought it used to but don't pay much attention to it.
     
  4. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,024
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    4,024
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
    .235 and above the dual core logo is gone.
     
    SirEagle likes this.
  5. HotPepper

    HotPepper Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    169
    Joined:
    Jun 1, 2012

    Jun 1, 2012
    169
    4
    36
    What the heck is the dual core logo?
     
  6. SirEagle

    SirEagle Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    712
    Joined:
    Feb 21, 2010

    Feb 21, 2010
    712
    81
    78
    Akron, Ohio
    When you first boot, the first screen has the red circle with white M, used to say Dual Core underneath the M.
     
  7. wildkitten

    wildkitten Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    609
    Joined:
    Dec 30, 2011

    Dec 30, 2011
    609
    75
    78
    Alabama
    It's likely due to the fact that a dual core cpu isn't anything special in mobile devices anymore, so no need to to really say "Hey look, we are special cause we have dual core".
     
  8. Satires

    Satires Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    772
    Joined:
    Jan 28, 2012

    Jan 28, 2012
    772
    123
    113
    Employed schmuck (For now).
    Nowhere land..
    I'll still see it when I boot the phone. I'm on the OTA 246 update.

    Edit: Never mind, I thought I saw it, it's not there like you stated.

    (Walks away pulling foot out of my mouth) :D
     

Share This Page

Loading...