1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General bricked g1?

Discussion in 'Android Devices' started by silver2kgti, Mar 12, 2010.

  1. silver2kgti

    silver2kgti Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    15
    Joined:
    Dec 5, 2009

    Dec 5, 2009
    15
    0
    35
    i have a g1 and im running 2.1 on it with the nexus one rom. i had to reset to change the gmail address.

    after i reset it and tried to reboot it, its now stuck on the nexus one fireworks boot screen. i tried to do the power+home boot and nothing happens. what should i do?
     

    Advertisement

  2. damnmad

    damnmad Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    185
    Joined:
    Jan 25, 2010

    Jan 25, 2010
    185
    3
    36
    Toronto
    It's not bricked. You might have used the wrong SPL. Try removing the battery and returning it. If that doesn't work, try getting into fastboot (camera+power on). Tell me how it goes.
     
    silver2kgti likes this.
  3. silver2kgti

    silver2kgti Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    15
    Joined:
    Dec 5, 2009

    Dec 5, 2009
    15
    0
    35
    the bonehead that did the rom obviously did it wrong. put a stock SPL on when he did it. after i did the wipe it must have cleared the SPL. i returned it to the RC29 and did the cupcake update. but i dont really know where to go from here. i tried following this tutorial

    [GUIDE] The Ultimate Beginner's Guide {Downgrade, Root, Partition, ADB, and MORE!} - xda-developers

    but when i try to mount the phone to my console, my console locks up. i was wondering if i could just install flashRec and amon ra's recovery image to the SD card via my card reader? then just run them through astro file manager like it says to do.

    another idea i had was to copy my old SD card and run the update that i have for my other G1 (its rooted).

    let me know what you think.
     
  4. damnmad

    damnmad Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    185
    Joined:
    Jan 25, 2010

    Jan 25, 2010
    185
    3
    36
    Toronto
    Well if a wipe fixed it then the bonehead did something much worse :) Nothing actually, just crippled the phone.

    So yes you can use your card reader then run them through Astro. BTW that tutorial is so good.

    As to your old SD card, I don't know what update you have on it. Tell me its source and what you used it for.
     
Tags:

Share This Page

Loading...