1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Bricked my phone i think

Discussion in 'Android Lounge' started by Dark Kite, Jun 3, 2009.

  1. Dark Kite

    Dark Kite Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Nov 2, 2008

    Nov 2, 2008
    13
    0
    15
    i was downloading this spl file from haykuro and now when i reboot the phone doesnt get past the t-mobile g1 screen if anyone has and idea on what to do please help

    never mind guys it was fixed when i flashed the hero beta rom
     

    Advertisement

  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    663
    Posts:
    10,543
    Joined:
    Nov 3, 2008

    Nov 3, 2008
    10,543
    210
    663
    Washington DC, USA
    I was doing something and ended up Stuck at teh G1 Splash Screen ...
    I had made a duplicate Sdcard for backup and was trying to use the Nandroid Restore to
    put all the apps and settings back on my Apps2SD ... it failed ...

    Did you use Nandroid to backup prior to install the NewSPL ?

    you may find this thread helpful

    http://androidforums.com/updates-cupcakes/5662-flashing-new-spl.html

    Backup and remove from your SdCard all the old Nandroid backups //

    You should copy your current build Build????xxx.zip on an SDCard as update.zip
    and then flash by pressing Home+Power ...
    you will need to do wipe ALT+W then,
    ALT+S to install your last build ....

    I have not been successful in getting the Nandroid Restore to work ...

    had to reinstall about 280 apps ... but did it via a batch file and adb Install command


    Once you get back up and running be sure to make a fresh Nandroid Backup ...
     
  3. screwthe49ers

    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:


    I had the same exact problem yesterday doing the same exact thing!
     
  4. noonehereyet

    noonehereyet No One...
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    3,121
    Joined:
    Nov 23, 2008


    for everyone who installs the new spl.... a clean install of android (update.zip) or restore from nandroid via fastboot is required.... you will not be able to boot the phone without reinstalling with update.zip or fastboot...
     
  5. Dark Kite

    Dark Kite Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Nov 2, 2008

    Nov 2, 2008
    13
    0
    15
    i have the newest hero rom but i dont have any data
     
  6. noonehereyet

    noonehereyet No One...
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    3,121
    Joined:
    Nov 23, 2008


    do you have the compressed rom or haykuro's version.... if you have haykuro's version it will not work unless you first create an EXT2 partition copy the system apps to the EXT2 then copy the update.zip to the fat32 then alt+w and alt+s.... if you don't have this i would try the compressed version BIG file but should boot without the apps on sd first.... http://www.getyourdroidon.com/root/Hero.zip
     

Share This Page

Loading...