1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support browser and download issues

Discussion in 'Android Devices' started by dudeofrude, Jun 15, 2011.

  1. dudeofrude

    dudeofrude Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Apr 23, 2011

    Apr 23, 2011
    58
    5
    16
    Ive had my play for 3 days now and its already driving me insane!! Its connected via a wireless router and has good strength/connection (56mps) yet it takes nearly an hour to download a 400mb game?? And the browser is unusable, only actually opens around 10% of the pages i try to go on and even then i usually have to wait around a minute or so for it to load?
    Before anyone says it i know all fingers will point to the router but im currently writing this on my tablet which works perfectly along with laptops, game consoles and other phones etc ive never had any problems from the router before this phone arrived.
    So does anybody have any ideas what it could be?
     

    Advertisement

  2. DeadlyDazza

    DeadlyDazza Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    122
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    122
    14
    38
    Aerospace Engineer
    Nottingham, England
    Sounds like a problem with your router.
     
  3. dudeofrude

    dudeofrude Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Apr 23, 2011

    Apr 23, 2011
    58
    5
    16
    Thanks for the reply but as i put in my original post, its a bit device specific to be my router
     
  4. Ncaissie

    Ncaissie Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    230
    Joined:
    May 9, 2011

    May 9, 2011
    230
    8
    56
    Ottawa Canada
    I think it is a router problem.
     
  5. Ncaissie

    Ncaissie Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    230
    Joined:
    May 9, 2011

    May 9, 2011
    230
    8
    56
    Ottawa Canada
    Change your router to 802.11G only. when I did this it corrected the problems I had.
    I kept having to turn my wifi on and off to get it going again.
     

Share This Page

Loading...