1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support Browser issues.

Discussion in 'Android Devices' started by the baPhoon, Apr 2, 2010.

  1. the baPhoon

    the baPhoon New Member
    Thread Starter
    5

    Apr 2, 2010
    3
    0
    5
    Glendale, AZ.
    Hey fellow android users.


    Herein lies the rub... For a few weeks ive had a rather gnawing issue. My browser loves to crash as soon as it boots. Ive checked around and heard the fix is clearing the cache and date. That seems to work for all of 10 minutes. As soon as the cache gets any data cached it does it again. Ive re-set, re-started, battery pulled and used some money to hire a voodoo priest to fix the issue to no avail.

    1st version droid running 2.1 (forced download)

    It happened on 2.0.1 and still happens on 2.1.

    Any help would be greatly appriciated.
     

    Advertisement

  2. nstallion

    nstallion Well-Known Member
    143

    Nov 13, 2009
    1,152
    136
    143
    San Diego, CA
    Has it always happened ever since you got the phone? Does it crash every time you load it or just sometimes?
     
  3. the baPhoon

    the baPhoon New Member
    Thread Starter
    5

    Apr 2, 2010
    3
    0
    5
    Glendale, AZ.
    The issue is pretty recent. within a month it reared its ugly head. Now it doesnt happen all the time. 75% of the time maybe. when it does happen sometimes clearing the cache will take care of it. Other times i must clear the cache battery pull and reboot.
    when it works i can play on the net all day, unless i kill the task and it starts fresh. Right now ive had the browser active all day with a bit of data cached and no issues. If i force close the browser and open it again it will more then likely crash on reboot.
    As soon as it loads the stock home pages it will crash to home. If im in my favorites before the browser has a time to crash it will restart the browser completely. Im baffled as there is no real pattern to the crashes.
     
  4. nstallion

    nstallion Well-Known Member
    143

    Nov 13, 2009
    1,152
    136
    143
    San Diego, CA
    Sounds weird. A factory reset would probably fix it but you'd have to redownload everything again.

    Can you think of any apps you might have downloaded right when the issue started? There could be some sort of conflict.
     
  5. tluv00

    tluv00 Well-Known Member
    113

    Feb 8, 2010
    559
    249
    113
    On the edge
    My browser is doing the same thing but only when I use WiFi. It starts and sits on the Google page for all of 3 seconds then just closes. But only when using WiFi (any WiFi not just my home).
     
  6. the baPhoon

    the baPhoon New Member
    Thread Starter
    5

    Apr 2, 2010
    3
    0
    5
    Glendale, AZ.
    It seems mine is related to wifi as well. My problem has gotten less frequent lately but it's still very annoying.
     

Share This Page

Loading...