1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Browser Window Limit

Discussion in 'Android Devices' started by mrlanrat, May 14, 2010.

  1. mrlanrat

    mrlanrat Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    24
    Joined:
    May 8, 2010

    May 8, 2010
    24
    0
    15
    Hello, while anticipating the arrival of my incredible, I went to the local VZW store to play with one.

    It looks as if the default web browser is limited to 3 windows, is this the case? I know stock android can handle up to 8. Is there a way of allowing more than 3 windows? or is it just a setting that was set on the store's demo phone?

    I know I can use an alternate browser like Opera or Dolphin (and I very well may) But isent the default browser the only one that can use the "Flash Lite" that HTC added? (Something I want to take advantage of until real flash comes)

    Thanks.
     

    Advertisement

  2. Crashumbc

    Crashumbc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    1,810
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    1,810
    550
    223
    IT god
    B'more
    Just looked at mine, I can open 4 ....
     
  3. KoukiFC3S

    KoukiFC3S Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    881
    Joined:
    Aug 9, 2009

    Aug 9, 2009
    881
    85
    78
    CA
  4. mrlanrat

    mrlanrat Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    24
    Joined:
    May 8, 2010

    May 8, 2010
    24
    0
    15
    Is there a way to increase it to at least 6?

    And why would HTC want to limit us to 4?
     
  5. Crashumbc

    Crashumbc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    1,810
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    1,810
    550
    223
    IT god
    B'more

    doesn't look like you can change it.

    probably a Verizon thing, and probably to keep performance from being adversely affected...
     
  6. joeboy9132

    joeboy9132 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    25
    Joined:
    May 16, 2010

    May 16, 2010
    25
    0
    15
    Have a Moment, (Sprint) same problem, it almost makes cruising the web a waste of time, installed 2.1, didn't change anything, can only open three windows. Have only had this phone for 3 weeks, may take it back and get something else, will cost me $35.00 dollars maybe worth it.
     
  7. jakeh0

    jakeh0 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    165
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    165
    42
    43
    get dolphin or skyfire
     
    joeboy9132 likes this.
  8. yojoe600

    yojoe600 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,188
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    2,188
    207
    143
    College Student
    NC
    i dont ever use that many windows... i tether to my laptop for that since my phone would die quite fast if i was on it that long for muilti-tabbed browsing
     
  9. lexluthor

    lexluthor Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    283
    Posts:
    4,161
    Joined:
    May 15, 2010

    May 15, 2010
    4,161
    402
    283
    Long Island, NY
    Just 4 tabs? I'm on opera mini user on WM (until my inc comes) and I can open way more than that in opera mini, so that's another option.

    For basic browsing, it's so much faster than anything else I've ever used.
     
    joeboy9132 likes this.

Share This Page

Loading...