1. Download our Official Android App: Forums for Android!

bt openzone problems

Discussion in 'Android Devices' started by CarsnGadgets, Jun 21, 2010.

  1. CarsnGadgets

    CarsnGadgets Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,067
    Joined:
    May 17, 2010

    May 17, 2010
    1,067
    252
    163
    technical illustrator
    UK
    I'm having problems connecting to bt openzone,

    I'm using the same sim in my desire as I had in my old iPhone, which used to connect fine to bt openzone.

    When I'm in a bt openzone hotspot with WiFi on it sees it and connects, when I go to use the web it goes to a log in page, if I choose o2 it prompts me to enter my phone number, when I do and click ok, it says ' cannot complete login ' or something similar and returns to the box to enter your number.

    I've tried at 3 different hot spots.

    I can connect fine to cloud hotspots.

    Any ideas? O2 tech support are no help.
     

    Advertisement

  2. speedycolzalez

    speedycolzalez Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    513
    Joined:
    May 8, 2010

  3. CarsnGadgets

    CarsnGadgets Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,067
    Joined:
    May 17, 2010

    May 17, 2010
    1,067
    252
    163
    technical illustrator
    UK
    I was told in the o2 shop that the data bolt on included free access to the cloud and bt openzone hotspots...?
     
  4. Dazo

    Dazo Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    36
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    36
    7
    16
    I think it is something to do with the IMEI's of the phones. You need to de-register the Iphone with Cloud/BT so you can use your new phone.
     
  5. SUroot

    SUroot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,925
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,925
    5,305
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    Unfortunately not. What the guy above posted correct. We cant yet use openzone.
     
  6. CarsnGadgets

    CarsnGadgets Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,067
    Joined:
    May 17, 2010

    May 17, 2010
    1,067
    252
    163
    technical illustrator
    UK
    so none of you can use your Desire on bt openzone hotspots at the moment either?
     
  7. SUroot

    SUroot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,925
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,925
    5,305
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    Same as you. There was a therad about it the other day. if you call O2, they may tell you that your wifi includes it, or they may tell you they dont know. depends who you get.

    Customer Service don't seem to hold a central knowledge base it seems.
     
  8. gav28uk

    gav28uk Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    25
    3
    16
    The only way to use BT Openzone on the Desire is with a BT Openzone account, either via a subscription, or free if you have BT Broadband package that gives you access to BT Openzone.
     
Tags:

Share This Page

Loading...