1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Bug in default phone book

Discussion in 'Android Devices' started by zygd, Oct 19, 2012.

  1. zygd

    zygd Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #1,712
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Oct 19, 2012

    Oct 19, 2012
    24
    1
    16
    Hello. I am a newbe considering smartphones and android and have a problem with phone book. I don't really know if the problem exist only on GT-S5360 or on all Android Gingerbread 2.3.6. The problem/bug concerns "pause" and "wait" signal. On the first look entries in phone book with the number with wait or pause signal looks ok (example: +48441231231,100) but when i tap the contact to dial, dialing window doesn't display name (normally it displays name and below it displays the number), and in history tab, these contacts are displaying only by number (normally name and number). The name field is just empty. I haven't rooted the phone and I don't intend. Is some known workaround for it, or should I install alternative phone book? I don't have many contacts with pause signal but it annoys me so much, so stupid behaviour of my new phone.
     

    Advertisement

  2. Richard Throne

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Aug 17, 2012

    Aug 17, 2012
    15
    3
    16
    It's not default phone book, go to setting>privacy>Factory data reset then try to store. if any new problem let me know.
     
  3. zygd

    zygd Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #1,712
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Oct 19, 2012

    Oct 19, 2012
    24
    1
    16
    If I do this, I will lost all my data, I don't know what is worse, not to display a name of contact in dial history list or dialing window or lost my data. I think also that pause and wait issue can be due to regional setting which in my case is not english. This is almost a new phone, never used before and configured to my needs. I will attach some screenshots to show what is burdening me.
     
  4. androidtester3

    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    44
    Joined:
    Oct 12, 2012

    Oct 12, 2012
    44
    1
    36
    Yes, you are right ..then go to settings, look for
     
  5. zygd

    zygd Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #1,712
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Oct 19, 2012

    Oct 19, 2012
    24
    1
    16
    Factory reset didn't help. Phone book works the same way as before. I think that it is stock phone book application behaviour. Can I install some other application which can be stock phone book replecement? But I am still gaining experience in recovery data.
     

Share This Page

Loading...