1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Bug: Mobile Network Settings after call

Discussion in 'Android Devices' started by gergohad, Jun 29, 2010.

  1. gergohad

    gergohad Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    21
    Joined:
    May 5, 2010

    May 5, 2010
    21
    0
    15
    I am experiencing the following problem: I initiate a call, and after hang-up I end up in the "Mobile Network Settings" menu.

    Has anyone else encountered this? Found only one post about this on google, but its relating to a CyanogenMod ROM. I have stock Andy 2.1 with (non)Sense.
     

    Advertisement

  2. nx1977

    nx1977 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,421
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    2,421
    174
    163
    UK
    Do you have any widgets for mobile settings on your screen?
     
  3. gergohad

    gergohad Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    21
    Joined:
    May 5, 2010

    May 5, 2010
    21
    0
    15
    Not on my home screen. I do have a OneClick 2g/3g widget on another screen. However, I removed it and the same thing happened.
     
  4. jamadza

    jamadza Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Jun 2, 2010

    Jun 2, 2010
    38
    3
    16
    I am having the same problem. It happens almost everytime when I am using Direct Dial shortcut.
    Going to file a support ticket on htc.com.
     
  5. gergohad

    gergohad Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    21
    Joined:
    May 5, 2010

    May 5, 2010
    21
    0
    15
    I've created new direct dial shortcuts through an app called "Any Cut", and the bug seems to have disappeared. Check if it works for you.
     
  6. gergohad

    gergohad Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    21
    Joined:
    May 5, 2010

    May 5, 2010
    21
    0
    15
    I take that back... The bug is still there, but it occurs a little less often.
     
  7. jamadza

    jamadza Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Jun 2, 2010

    Jun 2, 2010
    38
    3
    16
    Thanks for the tip. However Any Cut does not recognize my contacts. The list is empty for both direct call and message. Maybe the installation didnt go well...

    I really hate bugs that occur randomly. It makes me hopeless...
     
  8. jamadza

    jamadza Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Jun 2, 2010

    Jun 2, 2010
    38
    3
    16
    I just received this from HTC Support. Try it, maybe it helps. For now, it is ok.
    ------
    Try the bellow in order to setup the network again (perhaps it requires reconfiguration) Settings - wireless & networks - mobile networks - network operators - search networks. Otherwise could you try to take the sim card out - give it a wipe and put it back in.
    ------
     
    gergohad likes this.
  9. gergohad

    gergohad Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    21
    Joined:
    May 5, 2010

    May 5, 2010
    21
    0
    15
    Thanks Jamadza,

    I now installed Froyo (DeFrost ROM) and it takes me to "call-log" after every call, short-cut or not.... Seriously, why would anyone want this?

    (maybe its only a bug in the Defrost ROM)
     
  10. jamadza

    jamadza Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Jun 2, 2010

    Jun 2, 2010
    38
    3
    16
    Hi gergohad,
    I did what HTC support suggested and since then everything has been O.K.

    Did you try it with your previous setup? Non-rooted?
     
Tags:

Share This Page

Loading...