1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Built-in stock browser...

Discussion in 'Android Devices' started by jiggy79, Jun 29, 2010.

  1. jiggy79

    jiggy79 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    121
    Joined:
    May 17, 2010

    May 17, 2010
    121
    4
    36
    Is anyone having problems with their stock browser that was already on the phone after yesterday's htc update? For some reason I can't browse the web with it.
     

    Advertisement

  2. Rigmaster

    Rigmaster Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,584
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    1,584
    220
    143
    No problems detected yet after 24 hours of use.
     
  3. skpd

    skpd Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    321
    Joined:
    Apr 12, 2010

    Apr 12, 2010
    321
    84
    53
    switch to Dolphin HD. you'll love yourself for it
     
  4. snowscum

    snowscum Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    37
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    37
    0
    15
    Dolphin takes to long to open.....
     
  5. skpd

    skpd Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    321
    Joined:
    Apr 12, 2010

    Apr 12, 2010
    321
    84
    53
    hm. takes about 3 sec on mine..
     
  6. tech1greek

    tech1greek Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    33
    Joined:
    Apr 27, 2010

    Apr 27, 2010
    33
    2
    16
    Student / IT Specialist
    Stock takes 1 sec, and scores a 93 on Acid 3 Test.

    I used Dolphin HD for a while and switched back to the Stock, sure it doesn't have tabbed browsing, and not as customizable, but it scales sites well, is very minimalistic, and most importantly blazing fast.

    Just my preference.
     
  7. Minjin

    Minjin Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    69
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    69
    12
    18
    I like Dolphin HD quite a bit. Seems to have more features than the stock browser and the newest addition of ad block is a good thing that is sure to get better.

    Speaking of stock, how do you access the stock browser if a different one is set to default?

    edit: Nevermind. I was wondering because the Internet icon kept opening up my Dolphin browser. I see now that it is opening up the stock browser and THEN opening up the Dolphin browser. It was stuck on some kind of link.
     
  8. pwnst*r

    pwnst*r Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    912
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    912
    206
    113
    Matter of opinion and doesn't help the OP.
     
  9. sag7392

    sag7392 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    195
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    195
    24
    38
    I.T. Phone Technician
    Kansas City, MO
    I use the stock browser and after the update, the only thing I've noticed is that while connected to my home N Wifi router, it takes about 7-8 seconds to render the Google home page or anything within that page. Loading this site and any other site is pretty damn fast. It didn't do that before the update. Kind of strange.

    Funny thing is, is that when I use the mobile network 3G or 4G...it loads the Google home page like normal. Really, really strange.
     
  10. jsnole

    jsnole Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    20
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    20
    2
    16
    Why does it not open your previous page where you left off at? It always opens up at a different part of the page when hitting the back button. (stock browser by the way)
     
  11. Minjin

    Minjin Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    69
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    69
    12
    18
    It might be trying to figure out your location. 3g/4g may be easier than your geolocating your home router.
     
  12. nRRe

    nRRe Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    184
    Joined:
    Jun 14, 2010

    Jun 14, 2010
    184
    10
    38
    bowling alley employee
    belleville, il
    stock browser has tabs...

    hold down on link "Open in New Window" than hit Menu > Windows to goto different ones.

    I to tried Dolphin HD and Skyfire. Skyfire was cool because it offered decent flash support, however, i wasn't impressed with either and i continue to use the stock browser.


    Goto your settings > wireless & networks -- and make sure Mobile Network is check marked...mine was unchecked somehow and checking it made everything work.
     
Tags:

Share This Page

Loading...