1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Call codecs

Discussion in 'Android Devices' started by ccsoccer03, Mar 3, 2011.

  1. ccsoccer03

    ccsoccer03 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    248
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    248
    36
    43
    Does our phones have a codec switch option similar to the earlier 2G phones. It made your voice clearer because it was pushing more data. Just curious. I know our phone has a better mic than the motorola's do. I wasn't sure though if it was an android service menu option or if it was, how to even get to it.
     

    Advertisement

  2. Afteraffekt

    Afteraffekt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    354
    Joined:
    Nov 1, 2010

    Nov 1, 2010
    354
    76
    53
    Computer Electronics Engineer
    South Carolina
    Actually i think our phone uses a standard mic used in millions of phones... and I find my call quality to be better than the last 6 phones ive had
     
  3. ccsoccer03

    ccsoccer03 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    248
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    248
    36
    43
    Do u remember though? When we could change the codec. I know i could in my env2
     
Tags:

Share This Page

Loading...