1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support Camera button won't take Pictures/Videos

Discussion in 'Android Devices' started by SniperofFear, Oct 15, 2010.

  1. SniperofFear

    SniperofFear Member
    Thread Starter
    16

    Jul 13, 2010
    18
    1
    16
    College Student
    PA
    My physical camera button won't take a picture. It does the ding noise for being focused or whatever and the square turns green, but it won't take the picture anymore. If I want to take one I have to use the autofocus on screen tap. The same goes for the camcorder function. I have no clue what's causing this as it always worked fine before.

    I have the leaked 2.3.15 Froyo with rubiX focused rom + nexTheme. To my knowledge the camera button always worked fine until I noticed today that it wasn't.

    (Now watch, this is probably some stupid obvious thing I've overlooked...)
     

    Advertisement

  2. quickaudi

    quickaudi Well-Known Member
    273

    Jul 15, 2010
    3,071
    408
    273
    TN
    when did it stop working?
     
  3. SniperofFear

    SniperofFear Member
    Thread Starter
    16

    Jul 13, 2010
    18
    1
    16
    College Student
    PA
    I want to say that 2 days ago it did but I'm not entirely sure. I did fix it though as I just put rubiX .5 on instead of .3 which I had on before.
     
  4. T66T

    T66T Well-Known Member
    38

    May 3, 2010
    126
    13
    38
    are you pushing the camera button in all the way when taking a picture
     

Share This Page

Loading...