1. Download our Official Android App: Forums for Android!
  2. We apologize for the disruption in email services! They are sending out now, but there is a backlog, so it may take a little time to catch up.

Support Camera not workin

Discussion in 'Android Devices' started by krupesh13, Jul 28, 2011.

  1. krupesh13

    krupesh13 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 31, 2010

    Aug 31, 2010
    2
    0
    5
    I had installed 2.3.4 gingerbread... and as drakaz had said the cam is not workin..... so it was fine. but now wen i came bck to 1.6 the cel restarts.... i checked it on all rom's 1.5, 2.2, 2.1, 1.6......... but no use. the cell crashes n restarts.

    Sory for bad english
     

    Advertisement

  2. Lelouch

    Lelouch Android Enthusiast
    Rank:
     #221
    Points:
    98
    Posts:
    655
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    655
    70
    98
    Kri
    Try flashing the latest nightly and see if the camera works.
    If not you have a bricked camera firmware. [​IMG]
     
  3. tiki66

    tiki66 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    8
    Joined:
    Jul 12, 2011

    Jul 12, 2011
    8
    0
    25
    Electrician
    Croatia
    Your whole cell restarts or just when you open camera?

    If your cell restarts all the time, maybe you installed wrong gapps (google apps). What gapps are you using?
     
  4. krupesh13

    krupesh13 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 31, 2010

    Aug 31, 2010
    2
    0
    5
    on 1.6 and 1.5 the cel restarts and on 2.1, 2.2 and 2.3 and 2.3.4 it gets a force close. tries everythng. flashed lots of time. reset, done everythng.
     
  5. Lelouch

    Lelouch Android Enthusiast
    Rank:
     #221
    Points:
    98
    Posts:
    655
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    655
    70
    98
    Kri
    Do you do something with the unit?
    Like trying to use the camera? What are the steps you're using (example: trying to use the camera app)? [​IMG]

    Try to look in applications>running services>all and search for Camera and read its value. You should have 200+ kb value there, if not your Camera firmware is bricked. Post your answer here. [​IMG]
     

Share This Page

Loading...