1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Camera not working since updating to 2.2

Discussion in 'Android Devices' started by valerielyn77, Feb 22, 2011.

  1. valerielyn77

    valerielyn77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    19
    1
    16
    Admin Asst.
    San Diego, CA
    My camera will not work at all after I updated to 2.2 about 2 hours ago.

    The Windows version of the update through Samsung's website wouldn't work. So I used the Mac one instead. I saw that a lot of other Epic users were going that route. This is the first bug I have come across since my update.

    I also noticed that none of the pictures on my SD Card are showing up in the gallery. Anyone else having these problems? How do I fix them?
     

    Advertisement

  2. Princetarmac

    Princetarmac Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    5
    0
    5
    I have the exact same problem. Did the mac version too. Anyone know the fix?
     
  3. valerielyn77

    valerielyn77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    19
    1
    16
    Admin Asst.
    San Diego, CA
    So far the only solution I could find was to do a hard reset. If you do this, I would suggest using "My Backup Pro" because it's going to wipe all your settings and any apps you have downloaded. The hard reset doesn't affect anything on your SD card.

    I did the hard reset, used my backup pro to restore all my apps and what not. So far so good. I'll report back later this evening.
     
  4. youncester

    youncester Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    10
    Joined:
    Nov 27, 2010

    Nov 27, 2010
    10
    4
    16
    anyluck.. I had the same issue :(
     
  5. DeathMoJo

    DeathMoJo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    87
    Joined:
    Dec 25, 2010

    Dec 25, 2010
    87
    7
    16
    Navy Sailor
    Oak Harbor, WA
    I assume but have you guys tried powering down and removing the battery and then re-installing and powering it back up?

    I had all kinds of quirks until i cycled it like this and they all went away.
     
  6. youncester

    youncester Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    10
    Joined:
    Nov 27, 2010

    Nov 27, 2010
    10
    4
    16
    I have did that about three times along with remove SD card for over 2 to 3 mins at a time...
     
  7. Princetarmac

    Princetarmac Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    5
    0
    5
    I did it too. Nothing fixed the problem. I noticed when the sd card is unmounted the camera works.
     
  8. pm_phone

    pm_phone Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Sep 16, 2010

    Sep 16, 2010
    56
    9
    16

Share This Page

Loading...