1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Can a T Mobile HTC G1 get unlocked to work on 3 mobile?

Discussion in 'Android Devices' started by Baggy, Sep 21, 2010.

  1. Baggy

    Baggy Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    167
    Joined:
    Aug 26, 2010

    Aug 26, 2010
    167
    19
    58
    Ninja
    Glasgow, Scotland
    :thinking:
     

    Advertisement

  2. Swizz

    Swizz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    730
    Joined:
    Nov 10, 2008

    Nov 10, 2008
    730
    95
    78
    Portland, OR
    As long as 3 Mobile is GSM (uses SIM cards), you're golden.
     
    Baggy likes this.
  3. Baggy

    Baggy Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    167
    Joined:
    Aug 26, 2010

    Aug 26, 2010
    167
    19
    58
    Ninja
    Glasgow, Scotland
    3G only
     
  4. Swizz

    Swizz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    730
    Joined:
    Nov 10, 2008

    Nov 10, 2008
    730
    95
    78
    Portland, OR
    Hmm. You lost me. Are you looking to see if 3G will work on your G1 when it's running on 3 Mobile?
     
  5. Baggy

    Baggy Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    167
    Joined:
    Aug 26, 2010

    Aug 26, 2010
    167
    19
    58
    Ninja
    Glasgow, Scotland
    3 Mobile only uses 3g with its networks I think this phone will work but just wanted to throw it out there just in case it doesn't
     
  6. Swizz

    Swizz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    730
    Joined:
    Nov 10, 2008

    Nov 10, 2008
    730
    95
    78
    Portland, OR
    Baggy likes this.
  7. Baggy

    Baggy Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    167
    Joined:
    Aug 26, 2010

    Aug 26, 2010
    167
    19
    58
    Ninja
    Glasgow, Scotland
    it has WCDMA/GSM etc
    not sure your link will apply I don't live in Australia, I have no idea if its the same set up they use in Scotland
     
Tags:

Share This Page

Loading...