1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root can i get some help please

Discussion in 'Android Devices' started by davidnmegan6907, Nov 13, 2010.

  1. davidnmegan6907

    davidnmegan6907 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,848
    Joined:
    Nov 7, 2010

    Nov 7, 2010
    1,848
    130
    163
    NC, USA
    I was getting help but I think maybe my helper went to bed lol

    yup, just make a backup in clockwork first :D


    ok now 2 questions if you dont mind #1 how do I do the backup for clockwork? is it by using "backup current rom" on ROM manager? and #2 do you use ROM Manager? if so do you know how to wipe cache and davlik-cache using ROM Manager? thanks in advance
     

    Advertisement

  2. chrlswltrs

    chrlswltrs Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    6,728
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    6,728
    1,791
    333
    Male
    Private Security
    Seattle
    If you still need help I'll help ya

    #1 - yes, use backup current ROM in ROM manager

    #2 - yes I use ROM manager

    To wipe data and cache - when you download a ROM to install a menu pops up that says something like "pre installation actions" the menu includes wiping cache and backing up you current ROM

    If you have any more questions just ask
     
  3. nitsuj17

    nitsuj17 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    4,648
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    4,648
    654
    213
    NJ
    yeah you can make the backup in rom manager or if you boot into clockwork recovery backup and restore-->backup :)
     

Share This Page

Loading...