1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tips can i unlock my bionic phone with tmobile

Discussion in 'Android Devices' started by cmelendez84, Dec 20, 2013.

  1. cmelendez84

    cmelendez84 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 20, 2013

    Dec 20, 2013
    2
    0
    5
    if anyone knows how can you help me im new to this and don't understand what I need to do...... thanks
     

    Advertisement

  2. Rukbat

    Rukbat Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    943
    Posts:
    10,392
    Joined:
    Jan 16, 2012

    Jan 16, 2012
    10,392
    2,897
    943
    Male
    Being retired and writing Tasker tasks.
    Fayetteville, NC, USA
    People use (and misuse) "unlock" to mean a few things. It actually means making your phone capable of being used with SIM cards from other carriers. Since each individual phone has a different unlock code, you go to ebay, look for unlock codes, and buy one for your phone (they need a few numbers from your phone to get it).

    If you mean being able to flash ROMS and install recoveries, go to the "All Things Root" subsection of the Droid Bionic section of the forum.

    If you mean you're locked out of the phone, we have a FAQ for that at Lost Phone/Locked Out FAQ - Android Forums
     
  3. SNeitzel

    SNeitzel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    637
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    637
    102
    93
    I am assuming you are asking if you can use the Bionic on TMobile? Theoretically yes, but it's going to take a bit of work. You have to enable the GSM radio in the Bionic to get it to work.

    These are the threads you need to check out:

    http://androidforums.com/motorola-d...an-do-cmda-4lte-gsm-hspa-image-intensive.html

    http://androidforums.com/bionic-all...75-targa-roms-gsm-users-e-g-straighttalk.html
     
  4. BRAINZ2013

    BRAINZ2013 Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,418
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    6,418
    1,204
    353
    Male
    MECHANIC OBDII. NOS. FUEL INJECTION. Saving a Life
    Park Ave., HELL
    Its a problem when you use the T-Mobile gsm . For some reason the choice that you chosen is T-Mobile but I keep getting at&t . No matter what settings I chosen. I went and put in metro pcs gsm and the bull s**t I have is nothing fdn locked and more .
     

Share This Page

Loading...