1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General can you manually update a app example;Notepad??

Discussion in 'Android Devices' started by aircftech, May 26, 2010.

  1. aircftech

    aircftech Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Feb 2, 2010

    Feb 2, 2010
    19
    1
    16
    I missed the update for some of my apps (7 to be specific) and want to manually start the updates how can I do that??
     

    Advertisement

  2. Boulder257

    Boulder257 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    91
    5
    16
    Banker
    Greenville, SC
    You can always go into the market, hit the menu button, and then select "downloads." From this area it will show you everything you have downloaded and whether an update is available for it, or not.
     
  3. aircftech

    aircftech Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Feb 2, 2010

    Feb 2, 2010
    19
    1
    16
    TKS for the quick reply that worked didn't know i had to select each one manually to start the update. What a pain. Thanks again
     
  4. truelove79

    truelove79 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    728
    Joined:
    Feb 12, 2010

    Feb 12, 2010
    728
    295
    133
    Electrical Engineer
    Peoria, IL
    Why there is no "update all" option in the market is beyond me.

    Sent from my Eris using Tapatalk
     
  5. cevMkV

    cevMkV Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    122
    9
    36
    Johnstown, PA
    its supposedly in froyo
     
  6. Boulder257

    Boulder257 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    91
    5
    16
    Banker
    Greenville, SC
    No problem and glad it helped. It would be nice to have an "update all" and I am sure they are working on it.
     

Share This Page

Loading...