1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Cannot Activate Account with Google

Discussion in 'Android Lounge' started by americanm, Nov 4, 2008.

  1. americanm

    americanm Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 4, 2008

    Nov 4, 2008
    1
    0
    5
    OK, I got the G1 unlocked, using it with my Claro chip from central America, I configured the apn to the carrier settings, I see the edge simbol on the phone with the arrow pointing up working but not the one pointing down, after many attemps even in "safe mode" I cannot get pass the google account activation screen. Every time I get the error "cannot communicate with google servers" Can anyone help? is there a workaround the Google activation. My provider only has the APN server and the username and password for it, notting more, and those settings work well on the iPhone, so I have no idea why they don't work with the G1. Any ideas? Thanks.
     

    Advertisement

  2. Durf

    Durf Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    95
    Joined:
    Oct 24, 2008

    Oct 24, 2008
    95
    3
    36
    Engineer
    G1 has to be activated on tmo before you can unlock. Borrow a buds sim and turn it on for a few minutes. Activate it. Take the sim out and put yours back in. Done
     
  3. yorch

    yorch Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Feb 15, 2009

    Feb 15, 2009
    2
    0
    5
    Lima, Peru
    americanm,
    Have you got your G1 working with all its features in your Claro network? I'm planning to bring one to Peru and use it with Claro. How did you activated?
    Thanks in advance,
    yorch.
     

Share This Page

Loading...