1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Cannot connect to MTNL mobile network

Discussion in 'Android Devices' started by parkaml, Mar 20, 2010.

  1. parkaml

    parkaml Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Mar 20, 2010

    Mar 20, 2010
    2
    0
    5
    Hi,

    I am using HTC Hero, and am using MTNL and BPL loop services. But I am not able to connect via GPRS or EDGE or HSDPA. the APN settings get connected but the mobile network state always displays "Disconnected". I have checked all possible things to get it resolved, but in vain. please see screen shot attached.

    http://picasaweb.google.co.in/109042144463496560377/HTCHero#5450734514189803282
     

    Advertisement

  2. vjprakashbe

    vjprakashbe Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    182
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    182
    9
    36
    Bangalore
    Have you verified (with MTNL) your data plan got enabled? (I believe it is MTNL 3G).
    APN settings may provide a radio/check box to select any APN we enter; but that doesn't mean APN is correct...
    Either issue here is with APN settings or with data plan!!!
    <This is off topic in this thread. It is better to move/create another thread>
     
  3. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,551
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,551
    16,993
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    Done. I hope the title is suitable?
     
Tags:

Share This Page

Loading...