1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Cannot connect to WiFi

Discussion in 'Android Devices' started by Chingchinglim, Sep 23, 2012.

  1. Chingchinglim

    Chingchinglim Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 23, 2012

    Sep 23, 2012
    1
    0
    5
    y my galaxy note 10.1 cannot connect to wifi?
     

    Advertisement

  2. Rolo42

    Rolo42 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    712
    Joined:
    Mar 23, 2012

    Mar 23, 2012
    712
    118
    103
    Male
    Retired Electronics, Computer, Network Engineer
    Greensboro, NC
    Welcome to Android Forums, Chingchinglim.

    I moved your post to the normal Galaxy Note 10.1 forum as its own topic for better visibility.

    What does your Note do when trying to connect to WiFi?
     
  3. Szadzik

    Szadzik Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    5,413
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    We need information about the problem, not just a meaningless why
     
  4. a44kaliburll

    a44kaliburll Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Nov 13, 2012

    Nov 13, 2012
    2
    0
    5
    Okay,

    I am new to the forums but certainly not to android or android tablets. This issue is buggin' me bad.

    I have a galaxy note 10.1
    Version 4.0.4

    this is my issue.

    I cannot connect to my university wifi.

    802.1 EAP

    I have to have PEAP selected for EAP Method
    I have to have MSCHAPV2 selected for Phase 2 Authentication
    I understand that neither CA certificate or User Certificate is to be selected
    I add my domain\username for the Identity
    and my password is entered correctly

    I cannot get on.

    Things I have tried:

    Forgetting the network and manually entering the SSID - NO LUCK
    Entering in my 4 previous passwords - NO LUCK
    Entering in my username w/o the domain\ infront - NO LUCK

    The IT lady doesnt know how to work it...I'm feeling strung out...

    Please help!?
     
  5. a44kaliburll

    a44kaliburll Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Nov 13, 2012

    Nov 13, 2012
    2
    0
    5
    Okay,

    So I got it resolved. Apparently my issue was on the university's side. I am staff, and I wasnt in the "Staff" group to be added to the secured acct. Once they updated that, I was in.

    I did do alot of reading all day to figure this problem out...and it happened to be all on them! Great people though...I liked talking tech with them!
     
  6. Galaxy Tab2 47

    Galaxy Tab2 47 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    427
    Joined:
    Sep 3, 2012

    Sep 3, 2012
    427
    38
    43
    Glad you have it resolved.
     

Share This Page

Loading...