1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Can't access EPST

Discussion in 'Android Devices' started by rawr86, Nov 21, 2011.

  1. rawr86

    rawr86 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Nov 21, 2011

    Nov 21, 2011
    10
    0
    15
    Ever since getting my Incredible last year, I've never been able to access EPST. When I dial ##778 or ##7764726 it just freezes the dialer until I hit the home or back button. Nothing pops up, no matter how long I wait. I've never used Call Confirm, which is the major reason I've seen as to why people can't access it. Currently I'm rooted using the 2.3.4.08.605.2 build released last week. Any ideas as to what could be causing the problem?
     

    Advertisement

  2. lowlyworm

    lowlyworm Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    115
    Joined:
    Mar 28, 2010

    Mar 28, 2010
    115
    14
    58
    Male
    Laboratory Automation Engineer
    Indianapolis
    I believe there is an app or utility that will launch EPST. I'm sorry i can't recall its name. Try that if you can find it.
     
  3. sdrawkcab25

    sdrawkcab25 Android Expert
    Rank:
     #62
    Points:
    423
    Posts:
    5,589
    Joined:
    Aug 5, 2010

    Aug 5, 2010
    5,589
    2,005
    423
    Male
    PA
    It's called CDMA Workshop, it's for your computer.
     
  4. rawr86

    rawr86 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Nov 21, 2011

    Nov 21, 2011
    10
    0
    15
    I downloaded and ran CDMA workshop, but can't get it to recognize my phone. I don't have HTC Sync installed; I just use it as a disk drive. I didn't check all 1000 COM ports, but I can't find a way to detect which COM port it is connected to. Any tips?
     
  5. sdrawkcab25

    sdrawkcab25 Android Expert
    Rank:
     #62
    Points:
    423
    Posts:
    5,589
    Joined:
    Aug 5, 2010

    Aug 5, 2010
    5,589
    2,005
    423
    Male
    PA

    I personally haven't used it, so i don't know much about it, but i assume you need the correct drivers installed.
     

Share This Page

Loading...