1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Can't activate with syndicate rom?

Discussion in 'Android Devices' started by JDuc, May 28, 2011.

  1. JDuc

    JDuc Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    137
    Joined:
    Oct 11, 2009

    Oct 11, 2009
    137
    0
    35
    Roadway Analyst III
    Little Elm, Texas
    I have the Best Buy protection plan on my phone. Recently I had an accident and had to send my phone off for service. They repaired the phone free of charge. In the mean time, I got a loaner phone. Now that I have my Epic back, I cannot activate it.

    I have the Syndicate ROM installed. The guys at Best Buy indicated that they have run into activation problems on rooted/custom rom phones before.

    My question is this: what are my best options here? Just reflash the stock ROM? Or can I activate it with the Syndicate rom somehow?

    When I go to settings > About Phone > System Updates > Update Profile/Update PRL I just get errors.

    Any help here would be greatly appreciated.
     

    Advertisement

  2. qbking77

    qbking77 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    151
    Joined:
    Nov 10, 2010

    Nov 10, 2010
    151
    93
    53
    Illinois
    You can try and go online to activate it... Sprint.com/activate
     
  3. JDuc

    JDuc Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    137
    Joined:
    Oct 11, 2009

    Oct 11, 2009
    137
    0
    35
    Roadway Analyst III
    Little Elm, Texas
    As it turns out, I just let it sit for about an hour and everything activated on its own. Strange....
     
  4. TheRoot

    TheRoot Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    30
    Joined:
    Nov 19, 2010

    Nov 19, 2010
    30
    15
    18

    Not unusual. Mine has often fixed itself while i was researching fixing it.
     

Share This Page

Loading...