1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Support Can't connect to Market, YouTube, etc.

Discussion in 'Android Devices' started by theshepherd, Nov 3, 2008.

  1. theshepherd

    theshepherd New Member
    Thread Starter
    5

    Nov 3, 2008
    1
    0
    5
    Hello. I've been using my G1 for about a week now, haven't had any problems until about 2 days ago. My phone currently has GPRS coverage. I get server errors when connecting to YouTube and the Market. When I try to connect to the browser, I get a Gateway Error. Can anybody tell me whats going on? I have the data plan.

    Thanks
     

    Advertisement

  2. richy240

    richy240 Well-Known Member
    36

    Nov 1, 2008
    152
    2
    36
    Just whatever
    H-Town, sucka!
    A lot of us are seeing similar results. I haven't been able to recognize any specific pattern as far as GPRS, EDGE or 3G covereage, but it seems to be worst when I'm connected to 3G.

    What error are you receiving in the Market? Also, are you able to use non-GPS positioning when you're seeing problems with other data-centric apps?

    Thanks. Let's hope T-Mobile gets this fixed ASAP!
     
  3. richy240

    richy240 Well-Known Member
    36

    Nov 1, 2008
    152
    2
    36
    Just whatever
    H-Town, sucka!
  4. dkaufman1

    dkaufman1 Well-Known Member
    118

    Oct 24, 2008
    1,202
    29
    118
    Android Scientists
    The Lab
    There was a data plan that got turned off...check out Phandroid.com's article about it. Very confusing but basically you can visit my.tmobile.com and make sure your data plan is active...I know you know you think it is active but they gave a free week of data service and you may have run into that being over and your real plan not kicking in.
     
  5. richy240

    richy240 Well-Known Member
    36

    Nov 1, 2008
    152
    2
    36
    Just whatever
    H-Town, sucka!
    Well, my G1 data plan is active (just checked), and I'm seeing the same problem. I think it's bigger than just a small glitch on T-Mobile's end. As I posted above, even AT&T users with unlocked G1s are seeing similar issues.
     
  6. dkaufman1

    dkaufman1 Well-Known Member
    118

    Oct 24, 2008
    1,202
    29
    118
    Android Scientists
    The Lab
    Sorry I missed that bolded part. I just tried connecting and was able to connect.
     
  7. krstofer

    krstofer Well-Known Member
    35

    Oct 24, 2008
    61
    0
    35
    Damn, I have been trying to download apps all day. I'm glad it is not just me.
     
  8. richy240

    richy240 Well-Known Member
    36

    Nov 1, 2008
    152
    2
    36
    Just whatever
    H-Town, sucka!
    This cured itself up for me a couple days ago. I hope you guys have such luck.
     
Tags:

Share This Page

Loading...