1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Cant find saved contacts?

Discussion in 'Android Devices' started by HyperM3, Apr 4, 2010.

  1. HyperM3

    HyperM3 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #319
    Points:
    68
    Posts:
    501
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    501
    49
    68
    Male
    Audi Brand Specialist at Princeton Audi
    Lawrenceville, NJ
    So I saved a couple contacts via phone number this past week and I cant find them when I scroll through my contact list.

    I can however find them when I actually search for them (via magnifying glass).

    Any clue as to why they wont show up under normal scrolling?
     

    Advertisement

  2. Buck Shot

    Buck Shot Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    211
    Joined:
    Jan 13, 2010

    Jan 13, 2010
    211
    11
    38
    Jersey Shore
    I remember saving a contact and it asked me what account I wanted to use. Altimately I use Gmail but one time I ended up using my YouTube account. Go into phonebook and select display options... whatever account u have should be displayed on there. U may have saved it in a secondary account.
     
  3. HyperM3

    HyperM3 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #319
    Points:
    68
    Posts:
    501
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    501
    49
    68
    Male
    Audi Brand Specialist at Princeton Audi
    Lawrenceville, NJ
    I checked my contacts and both missing contacts were saved under my gmail contacts. Yet, when I sync, neither still show up unless I search for them.

    This is really confusing.
     
  4. Talderon

    Talderon Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,038
    Joined:
    Feb 21, 2010

    Feb 21, 2010
    1,038
    247
    163
    Microsoft Corp. - Sr. Systems Engineer
    Seattle, WA
    Ok, I have my contacts grouped in my gmail account, I do NOT sync My Contacts since it syncs a lot of junk contacts.

    Unfortunately, when you create a new contact on your phone, this is the group they go into by default. When this happens, you have to go into the contacts on your gmail account and add them to a group that you do sync.

    Using the default contact manager, I don't see a way to change this while creating. :(

    I have not tried any of the other contact management apps out there, but see if this helps. :)
     
  5. HyperM3

    HyperM3 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #319
    Points:
    68
    Posts:
    501
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    501
    49
    68
    Male
    Audi Brand Specialist at Princeton Audi
    Lawrenceville, NJ
    YAYYYYY I found it!!!

    Go to contacts > edit view > Click on gmail contacts > under all the contacts that can be synced, click the radio box that has a blank label.

    Done!
     
  6. diagnosisdroid

    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    16
    1
    36
    ER Doc
    Las Vegas
    same problem here. I add a contact and can't see it. I can check off 'all other contacts' but then I get a ton of contacts I don't want. Help!
     
  7. HyperM3

    HyperM3 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #319
    Points:
    68
    Posts:
    501
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    501
    49
    68
    Male
    Audi Brand Specialist at Princeton Audi
    Lawrenceville, NJ
    Just look at my above post. I figured out how to find them and get them into the regular list.

    Heres a pic: [​IMG]
     
  8. diagnosisdroid

    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    16
    1
    36
    ER Doc
    Las Vegas
    The thing is that if I check that last "all other contacts" box, I get a ton of contacts from my gmail that I don't want. Not just the ones I try to add to my phone.
     
  9. HyperM3

    HyperM3 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #319
    Points:
    68
    Posts:
    501
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    501
    49
    68
    Male
    Audi Brand Specialist at Princeton Audi
    Lawrenceville, NJ
    No, thats fine. I just have that checked on mine. Its the box ABOVE it with nothing written next to it that you want to check. Thats the one that holds the new contacts.
     
  10. diagnosisdroid

    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    16
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    16
    1
    36
    ER Doc
    Las Vegas
    Tried that, but still no dice. I just went to gmail to try and fix my contacts and that worked but what a pain.
     
  11. HyperM3

    HyperM3 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #319
    Points:
    68
    Posts:
    501
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    501
    49
    68
    Male
    Audi Brand Specialist at Princeton Audi
    Lawrenceville, NJ
    At least you got it figured out.
     
Tags:

Share This Page

Loading...