1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Can't flash 3gw100

Discussion in 'Android Devices' started by shmalexus, Sep 29, 2011.

  1. shmalexus

    shmalexus Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 29, 2011

    Sep 29, 2011
    2
    0
    5
    Hi everyone,

    I just got the following problem. I'm the owner of 3GW100 (it was LEOS 1.0.1 I guess) and I wanted to update my phone with LeOS 2.0. After reading tons of forums I tried to update it via image folder on the micro sd card. And it was no luck at all (after rebooting the phone went to fastboot mode only, no actual update was involved no matter what I tried).

    Next thing I tried is to fastboot it (I tried several different firmwares from official to custom ones). Now the problem is that no firmware is working for me, in other words the phone does not boot (the Lenovo logo shows on the screen and stays there forever).

    I can flash anything via fastboot at the moment, it's just I stuck totally. Any suggestions?

    Thanks in advance
     

    Advertisement

  2. yooman

    yooman Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    11
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    11
    1
    16
    Strange, done it times without problem with Leos.
    Remove your battery after your power-down and re-try.

    If you are doing fastboot, then suggest you rename image folder in sd to another name first.

    I had a problem with pc not recognising phone in fastboot which was resolved in this thread:

    Quote:
    Originally Posted by yooman
    Hi Rocky, I have been futile whole afternoon trying to get the fastboot to work. It does not seem to recognise the device drivers from sdk package although they are working fine with adb and PC-Suite. Putting the 3 images files in sdcard image folder isn't working too with usual boot-start - so it seems fastboot is the only way to flash it.

    Need your help to point whether I miss out anything with the fastboot installation ie device drivers.


    Thanks.

    Don't worry about it as I have resolved the drivers issues. Anyone having the same problems with fastboot drivers, then the appropriate drivers can be found here: http://android.modaco.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&at tach_rel_module=post&attach_id=66762

    Gingerbread is humming along faster than Leos, but vanilla keyboard is really not for human.
     
  3. shmalexus

    shmalexus Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 29, 2011

    Sep 29, 2011
    2
    0
    5
    Thanks, but it's not what I meant actually.

    My system stayed old (Leos 1.0.1) as I could not update it.
    Then I did the following:

    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash system system.img
    fastboot flash userdata userdata.img
    fastboot reboot

    and I got only "Lenovo" logo on the screen and nothing else.

    I flashed using android sdk tool flashboot.exe in admin mode. And I can flash it again, but the result is the same - nothing happens. I'm trying to figure out if anything can be done with the phone.
     
  4. King_bob

    King_bob Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    51
    Joined:
    Apr 12, 2011

    Apr 12, 2011
    51
    14
    18
  5. blackfalseto

    blackfalseto Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 24, 2012

    Jun 24, 2012
    1
    0
    5
    Link is not valid! Please help give me new link. I have problem too
     

Share This Page

Loading...