1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Can't get Crackle to work

Discussion in 'Android Devices' started by sushifor5, Dec 15, 2011.

  1. sushifor5

    sushifor5 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    676
    58
    98
    Mom, healer, writer, student midwife
    Northern Idaho
    So I managed to install crackle last night, but out won't play for me...it just loads continually (spinning wheel) or starts then stops.

    I am on harmonia rom, have installed adobe flash, am overclocked to 746 (or something like that?) and using 3g...no wifi here.

    Any suggestions? Are there other apps or web sites that are more stable for streaming video on our OV?

    Tia!
     

    Advertisement

  2. AndyOpie150

    AndyOpie150 <strong> <a href="http://androidforums.com/optimus
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    5,625
    Joined:
    May 13, 2011

    May 13, 2011
    5,625
    1,532
    343
    Laborer (all the dirty nasty work nobody else want
    Florida
    The only way I could get crackle to stream properly was with Skyfire browser, and it was a bit tricky.
     
  3. sushifor5

    sushifor5 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    676
    58
    98
    Mom, healer, writer, student midwife
    Northern Idaho
    Good to know...thx!
     
  4. brotherswing

    brotherswing Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,054
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    3,054
    1,282
    323
    Male
    Full time Dad, cook
    In my living room.
    I never got it to work. I uninstalled it awhile ago.
     
  5. AndyOpie150

    AndyOpie150 <strong> <a href="http://androidforums.com/optimus
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    5,625
    Joined:
    May 13, 2011

    May 13, 2011
    5,625
    1,532
    343
    Laborer (all the dirty nasty work nobody else want
    Florida
    The app doesn't work, I just go to there site through Skyfire. Sorry for not clarifying.
     
    sushifor5 likes this.
  6. brotherswing

    brotherswing Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,054
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    3,054
    1,282
    323
    Male
    Full time Dad, cook
    In my living room.
    Ah, there it is!
     
  7. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    I have it working but it is very touchy sometimes if you tap the screen then the time bar comes up move forward about 5 seconds then it runs. Skyfire does work best but you have no control such as pause and rewind.
     
    sushifor5 and AndyOpie150 like this.
  8. brotherswing

    brotherswing Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,054
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    3,054
    1,282
    323
    Male
    Full time Dad, cook
    In my living room.
    The last time I tried it was a couple of months ago, before I learned the correct CPU voodoo for my phone. I may try again, now that my phone is so much faster now.
     
Tags:

Share This Page

Loading...