1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support can't get past LG screen

Discussion in 'Android Devices' started by margeb, Sep 25, 2012.

  1. margeb

    margeb Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 25, 2012

    Sep 25, 2012
    2
    0
    5
    I have not tried rooting the phone or anything out of the ordinary to cause this. One day it just would no longer go past the LG screen. If it matters, I am on Sprint. I have tried doing the hard reset by holding volume down and power and I do get that menu. I am able to clear cache. I am unable to upgrade from SD card because I do not have update.zip. When trying to format, I can choose to delete all data and then it freezes. Could someone give me some ideas or step by step what to do??? I appreciate any help. Thanks in advance.
     

    Advertisement

  2. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,835
    Joined:
    Jun 3, 2011

    Jun 3, 2011
    8,835
    2,489
    323
    Male
    None :(
    Pompano Beach, Fl
  3. margeb

    margeb Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 25, 2012

    Sep 25, 2012
    2
    0
    5
    Thank you sammyz. I am not done reading through everything yet and a lot of it I do not understand. Many files were not able to be downloaded so I am a bit concerned that I will not be able to complete this without all the files.
     
  4. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
    You should have the option to do a factory reset after you press vol down & power. That would be the only option I would choose seeing as you don't have CWM installed.

    Word from the wise. Read next time before you start randomly pressing buttons in the recovery menu. A good old battery pull for a few minutes can help out sometimes too.

    Your phone may need to go back to the factory. Seeing as you didn't mess with it to cause these problems, I would not even mess with trying to recover it by flashing back to stock. You were on stock to begin with. Send that sucker back to the factory.
     
  5. phoners

    phoners Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 26, 2013

    May 26, 2013
    1
    0
    5
    I changed android system into user app now can't get passd lg logo
     
  6. zimlokks

    zimlokks Android Expert
    Rank:
     #191
    Points:
    113
    Posts:
    753
    Joined:
    Oct 12, 2011

    Oct 12, 2011
    753
    243
    113
    Male
    Fish Distribution! :D
    Los Angeles
    u gotta restore a nandroid and you'll be able to boot back into the android system what ROM where yu running?
     
Tags:

Share This Page

Loading...