1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Can't install Apps even though 3gb + free space

Discussion in 'Android Devices' started by monsterenergy22, Oct 1, 2011.

  1. monsterenergy22

    monsterenergy22 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    496
    Joined:
    Nov 19, 2009

    Nov 19, 2009
    496
    53
    73
    I tried installing a new game today from my sd card yet kept getting an error that I didn't have enough free space too. I tried again from the market and got the same thing again. So I checked my storage space and I had 3gb+ of free application storage space. Any ideas?
     

    Advertisement

  2. 8-Bit-Soldier

    8-Bit-Soldier Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    258
    Joined:
    Dec 10, 2009

    Dec 10, 2009
    258
    59
    73
    Atlanta
    is it Sentinel 3? cause I got the same error with that
     
  3. across81

    across81 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Sep 27, 2011

    Sep 27, 2011
    14
    8
    16
    I got that error once. I hit ok then install again and it installed no problem. Can't remember which app it was though.
     
  4. LrdAnkh

    LrdAnkh Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    146
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    146
    35
    43
    Dierector of Sys. & Operations (IT)
    West Orange, NJ
    It has happened to me several times and as stated I have just hit install again and it has. Has to be a bug of some sort.
     
  5. Cylas

    Cylas Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 28, 2011

    Sep 28, 2011
    2
    7
    6
    Same here - I've gotten that a few times. Just try installing it again usually works. If that doesn't work, usually rebooting will fix it. It's a bug I hope they fix with the November update.
     
  6. monsterenergy22

    monsterenergy22 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    496
    Joined:
    Nov 19, 2009

    Nov 19, 2009
    496
    53
    73
    Rebooting did the trick!

    Hopefully it gets fixed soon!
     

Share This Page

Loading...