1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Can't make outgoing calls...

Discussion in 'Android Devices' started by tjbugs1, Oct 19, 2010.

  1. tjbugs1

    tjbugs1 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 4, 2010

    Jan 4, 2010
    200
    11
    58
    Tacoma, WA
    So this has happened a few times now in the 6ish weeks I have had the phone. It will take incoming calls, send and receive sms and use data just fine but when I go to make an outgoing call I get this screen. The only way to fix it is to reboot the phone. Once I had to reboot twice in a row. Any ideas??:thinking:

    [​IMG]
     

    Advertisement

  2. gonzo143

    gonzo143 Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Funny you should mention this. It happened today for the first time to me.

    But my phone showed no signal and no 3G unlike your screen shot. I rebooted and was fine after that.
     
  3. NOsquid

    NOsquid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    634
    Joined:
    Sep 11, 2010

    Sep 11, 2010
    634
    65
    78
    Are you running a task killer?
     
  4. tjbugs1

    tjbugs1 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 4, 2010

    Jan 4, 2010
    200
    11
    58
    Tacoma, WA
    I have one installed but never really use it
     
  5. tjbugs1

    tjbugs1 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 4, 2010

    Jan 4, 2010
    200
    11
    58
    Tacoma, WA
    Every time it has done this I have near or full service on the phone. One time it was within a block or two of a tower. I HATE IT!!
     
  6. NOsquid

    NOsquid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    634
    Joined:
    Sep 11, 2010

    Sep 11, 2010
    634
    65
    78
    Is the task killer active? That is, can it kill apps and processes on its own? Or is it just a listing where you can manually kill processes?
     
  7. gonzo143

    gonzo143 Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    It's called advanced task killer. i believe it only kills when i manually do it.

    BTW- I'm tossed on the "should you have or not" a task killer. Have an opinion you care to share?
     
  8. tjbugs1

    tjbugs1 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 4, 2010

    Jan 4, 2010
    200
    11
    58
    Tacoma, WA
    No it's set to not auto start and to kill its self when opened
     
  9. NOsquid

    NOsquid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    634
    Joined:
    Sep 11, 2010

    Sep 11, 2010
    634
    65
    78
    I don't really have a very educated opinion on it but personally the first thing I would try is to uninstall that and reboot, see if it still occurs.
     

Share This Page

Loading...