1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Can't Sync Hero with Vista

Discussion in 'Android Devices' started by mcyates, Aug 19, 2009.

  1. mcyates

    mcyates Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    73
    Joined:
    Aug 19, 2009

    Aug 19, 2009
    73
    3
    16
    Marine Enigneer
    Middlesbrough
    It doesn't do anything, I have the phone turned on, the sync software running and I plug the USB cable in, a "found new hardware" screen pops up, I click Locate and install drivers but it can't find any!!

    What do I have to do?
     

    Advertisement

  2. System0

    System0 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Aug 18, 2009

    Aug 18, 2009
    52
    2
    16
    I'm having the exact same problem. I've reinstalled it a few times with no luck.
     
  3. mcyates

    mcyates Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    73
    Joined:
    Aug 19, 2009

    Aug 19, 2009
    73
    3
    16
    Marine Enigneer
    Middlesbrough
    There doesn't seem to be any drivers to install!!
     
Tags:

Share This Page

Loading...