1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Cant take it anymore!

Discussion in 'Android Devices' started by mattchewb, Jul 21, 2010.

  1. mattchewb

    mattchewb Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    13
    0
    15
    Ive been trying to downgrade to version .5 for days! Im about ready to throw my hero out the window! I have rooted it before, So I know im capable of it. Nothing ever goes right, ive tried every method gold card included.

    When im trying to downgrade to .5 when it come time "upgrade" the only option that the installer gives me is .6 which I already have! So ive tried to run that to see what might and happen and it always gets an error 170 usb connection after its at about 70 percent!

    Thoughts?

    Thanks,
    Matt
     

    Advertisement

  2. tatonka_Hero

    tatonka_Hero Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,566
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    1,566
    86
    128
    Student/Engineer
    Minnesota
    do you have USB Debugging enabled? (menu>applications>development)
     
  3. mattchewb

    mattchewb Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    13
    0
    15
    Ive tried it both ways!
     
  4. tatonka_Hero

    tatonka_Hero Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,566
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    1,566
    86
    128
    Student/Engineer
    Minnesota
    Well, I have no doubt that it should be turned on.

    As for your the problem itself, I won't be of much more help. I've stayed rooted since December, re-rooted a few times, but on 1.5, so I don't have any real experience with the 2.1 root process.

    I'm sure someone will chime in sooner or later
     
  5. mattchewb

    mattchewb Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    13
    0
    15
    Thanks for your help!
     
  6. Joehunni

    Joehunni Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,001
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    1,001
    77
    128
    BAMF
    Texas
    when you get that error while RUU'ing, leave the phone at the htc screen, just don't touch it, then run the RUU again, it works.
     
  7. mysticmead

    mysticmead Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,348
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    1,348
    175
    143
    Kingston, GA

    just to make sure, you do have the Sprint Hero correct?
    if so, did you download the .5 RUU from this post? http://androidforums.com/766174-post127.html
    once the .5 RUU is applied, then root following the 2.1 rooting guide stickied at the top of the forum.
     
  8. mattchewb

    mattchewb Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    13
    0
    15
    Got everything flashed and rooted last night! Thank you for recommending running the update twice! That was the issue.
     
  9. Joehunni

    Joehunni Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,001
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    1,001
    77
    128
    BAMF
    Texas
    Lol told ya, first time I read that I was like "there is no f'in way that'll work..." but it did, Congrats.
     
Tags:

Share This Page

Loading...