1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Can't take screenshots

Discussion in 'Android Devices' started by kimiix, Oct 19, 2012.

  1. kimiix

    kimiix Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 19, 2012

    Oct 19, 2012
    1
    0
    5
    Version: 2.3.4
    It's, obviously by the fourm, a LG Optimus Slider, and I use Virgin Mobile.
    I've tried every way on the web that I can find. Home + back, and home + power, doesn't take screenshots, it opens a recent menu instead, which I found weird. I do not want to root my phone, so I've been trying to find a way to screenshot without doing that, but have been outa luck. So, can anyone tell me how to take a screenshot without rooting my phone?
     

    Advertisement

  2. circleoflife

    circleoflife Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Mar 21, 2012

    Mar 21, 2012
    54
    3
    16
    You have root the phone. Rooting is easy and simple. Also rooting will free up your internal storage.
     
  3. Barky

    Barky Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    29
    Joined:
    Jan 7, 2012

    Jan 7, 2012
    29
    4
    36
    USA
    Not sure what you want to take screen shots of, but for web page screen shots, you can use Dolphin Browser with the Screen Cut add-on. No rooting needed.
     
  4. biggrigg

    biggrigg Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Aug 18, 2012

    Aug 18, 2012
    5
    0
    5

Share This Page

Loading...