1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Captivate video out question

Discussion in 'Android Devices' started by kruuth, Nov 17, 2010.

  1. kruuth

    kruuth Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    23
    Joined:
    Nov 17, 2010

    Nov 17, 2010
    23
    0
    15
    Hello. I have the video out cable from amazon and maybe I'm doing something wrong. The red and yellow are reversed. When I plug the white and yellow into the audio ports on my TV I get sound but when I plug in the video, the captivate goes into the audio player mode. Is something wrong?
     

    Advertisement

  2. sremick

    sremick Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,521
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    2,521
    356
    163
    IT Admin
    USA
    Sounds like your cable is just wired differently. If it can be made to work though I wouldn't worry about it.
     
  3. kruuth

    kruuth Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    23
    Joined:
    Nov 17, 2010

    Nov 17, 2010
    23
    0
    15
    Audio is OK, it's the video that's the problem. Is there maybe something else I need to do?
     
  4. gcobb

    gcobb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    425
    Joined:
    Nov 18, 2010

    Nov 18, 2010
    425
    23
    58
    Southaven, MS
    I tried the same thing, yellow being video. It didn't work. I read where someone suggested swapping red for yellow. I did that and it worked.
     

Share This Page

Loading...