1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tips Car port question

Discussion in 'Android Devices' started by x026092, Sep 20, 2011.

  1. x026092

    x026092 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    375
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    375
    29
    43
    MD 20/20
    I just noticed there is NO phone button on the car port app. They have navigate, music, voice lookup & some add buttons, but no phone. When I tried adding one, it is not an option to be added. Am I mistaken? Thanks.
     

    Advertisement

  2. richphitzwell

    richphitzwell Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    202
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    202
    25
    43
    there is, scroll left or right.
     
    x026092 likes this.
  3. jst4fun

    jst4fun Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 20, 2011

    Sep 20, 2011
    1
    1
    6
    Scroll left from the opening dock position.
     
    x026092 likes this.
  4. richphitzwell

    richphitzwell Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    202
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    202
    25
    43
    just checked its to the left, but again moto screwed it up by trying to make it pretty. contacts are more difficult to get to, just recent. argh im rooting
     
    x026092 likes this.
  5. x026092

    x026092 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    375
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    375
    29
    43
    MD 20/20
    Thanks all.... I normally go left to right.... Should be on the main page. Go figure.
     
  6. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
     #52
    Points:
    453
    Posts:
    9,453
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,453
    1,957
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    I like the previous dock app, with 6 icons on it, not this ridiculously large one (our screens are larger - why make the icons larger also? it's like I'm using a blind man's phone!) :mad:
     
  7. CKwik240

    CKwik240 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    188
    Joined:
    Aug 12, 2010

    Aug 12, 2010
    188
    43
    43
    You guys can always try out one of the 3rd party car dock apps. I use Car Dock Home V3. Its much more customizable, including the ability to customize your grid (I have mine set to have up to 9 icons) and use widgets. There are also a number of forced settings that can be applied when it docks. Many will restore when undocked. It has a few bugs but I like it better than the stock car dock app and others I have tried.
     
    richphitzwell likes this.
  8. richphitzwell

    richphitzwell Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    202
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    202
    25
    43
    Thanks for the suggestion but how do u add apps to it? I only have exit and home
     
  9. richphitzwell

    richphitzwell Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    202
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    202
    25
    43
    Nevermind, just hold down on the screen a couple of seconds. Im so used to settings then customize i missed it
     
  10. richphitzwell

    richphitzwell Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    202
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    202
    25
    43
    Ck thank u. That just soleved one of my major issues with this ui
     

Share This Page

Loading...