1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support card slot question

Discussion in 'Android Devices' started by breitling65, Feb 27, 2011.

  1. breitling65

    breitling65 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    11
    Joined:
    Feb 27, 2011

    Feb 27, 2011
    11
    1
    16
    Hi, that slot on site near to the camera having insert said: replace with sim only after 4g upgrade. Could anyone please explain this? Is this slot for SD card right?
     

    Advertisement

  2. JasonCz

    JasonCz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Apr 16, 2010

    Apr 16, 2010
    40
    2
    16
    Look at it carefully, there are two different slots under that cover. One is for an MicroSD Card (which currently isn't functional due to Honeycomb. Expect it in a few weeks) and the other is for a SIM card that is required for 4G use.
     
  3. rushmore

    rushmore Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,267
    Joined:
    Nov 13, 2008

    Nov 13, 2008
    8,267
    1,355
    323
    Kentucky
    Neither works ATM, so no harm no foul.
     
  4. breitling65

    breitling65 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    11
    Joined:
    Feb 27, 2011

    Feb 27, 2011
    11
    1
    16

    Thanks, how would they upgrade OS, we will be getting some email or what? Also I registered for 4g update but does anyone yet sent tablet for upgrade? Sim card for 4g means it will go away of cdma?
     
  5. JasonCz

    JasonCz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Apr 16, 2010

    Apr 16, 2010
    40
    2
    16
    I'm not sure if Verizon will push updates to us that have the 3G service or if it will be some kind of installer that we have to download. Tablets are a new territory for Google, so we will see. Just check the forums here every few days. I'm sure eveyone will be talking about it when it drops.

    The 4G upgrade isn't yet available. I'm sure 3G will still work, after the 4G upgrade is done.
     

Share This Page

Loading...