1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [CDMA] HTC unlock issue

Discussion in 'Android Devices' started by 2strokenut, Oct 16, 2011.

  1. 2strokenut

    2strokenut Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    206
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    206
    34
    43
    Hey guys got an issue here. I rooted my buddies Evo 3d with Revolutionary when it first came out but he is on his 3rd and final 3D and wants me to re-root it. I rooted my girls 3D with HTC and had no problems but now with this other 3d its giving me problems. Here's where I'm at:

    I got all the way to receiving my unlock code.bin and all I have to do is type in command prompt:fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin At first it said something about failed to whatever something so I left it alone and today I came back and redid it.

    When I did again it gave me "access denied". I tried running as administrator and can't even get it to recognize the word "android".


    I can't find anyone with this problem. Any ideas?

    thanks!
     

    Advertisement

  2. wake69

    wake69 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,808
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    1,808
    513
    213
    Security Engineer
    Georgia
    What directory are you cd to? Is fastboot in that directory?
     
  3. 2strokenut

    2strokenut Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    206
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    206
    34
    43
    Yes. I'm doing the exact same procedure as when I did my girlfriends 3D.
     
  4. wake69

    wake69 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,808
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    1,808
    513
    213
    Security Engineer
    Georgia
    you need to mae sure the unlock token is correct
     
  5. 2strokenut

    2strokenut Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    206
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    206
    34
    43
    The only way to know is if HTC accepted the token. If you miss one character then it will not accept it. I tried re-doing the unlock token but it just gave me a big "failed". Maybe you can only get it once?
     
  6. 2strokenut

    2strokenut Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    206
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    206
    34
    43
    Can anyone help me out? I'm getting the same error. I just updated the Android SDK and it still gives the same thing.


    Help!!!!
     
  7. wake69

    wake69 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,808
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    1,808
    513
    213
    Security Engineer
    Georgia
    do you have java development kit installed, i know that is a major part
     
  8. 2strokenut

    2strokenut Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    206
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    206
    34
    43
    I dont know, I assume I do. If I were to download it which one would I use?
     
  9. wake69

    wake69 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,808
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    1,808
    513
    213
    Security Engineer
    Georgia
    Do you have 32 or 64 bit windows? Java for Internet and apps is different from jdk
    And are you using same pc to root?
     
  10. 2strokenut

    2strokenut Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    206
    Joined:
    Feb 22, 2011

    Feb 22, 2011
    206
    34
    43
    64bit. I downloaded the JAva thanks to a link on XDA but still gives me the Error message.
     
Tags:

Share This Page

Loading...