1. Download our Official Android App: Forums for Android!

CDMA Phone

Discussion in 'Metro PCS' started by starr1048, Feb 23, 2011.

  1. starr1048

    starr1048 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    204
    Joined:
    Feb 15, 2011

    Feb 15, 2011
    204
    33
    43
    Somewhere Out There
    here's my question In Metro
    i can bring in Most CDMA phone from other carrier
    and pay like less them 20 bucks for metro to flash it
    so i can use it on metro network
    can Cricket do that too ?
    I never seen a Cricket here in SF
    where are they from ?
    i wonder if i can take a vz iphone to metro and
    have it flash and use it lol
     

    Advertisement

  2. Gmash

    Gmash Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    613
    Posts:
    6,912
    Joined:
    Feb 3, 2011

    Feb 3, 2011
    6,912
    3,197
    613
    Male
    neither Here nor There
    Reading your posts is like reading a poem because your lines are so short. Lol. Yes, you can have phones flashed to cricket. It usually costs like $60 to flash a smartphone around here (ohio). I thought about it, but don't really want to deal with the bugs and hassles. There are so many features on these phones that there is usually something that will screw up or not work.
     
  3. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #18
    Points:
    1,433
    Posts:
    13,008
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    13,008
    9,641
    1,433
    UK
    Moved to the Metro section.
     
  4. MikesTooLz

    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    547
    Joined:
    Nov 24, 2010

    Nov 24, 2010
    547
    157
    113
    Computer Tech
    Miami, Florida
    @@Edit@@
    posts removed.
     
  5. TazZDroiD

    TazZDroiD Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    72
    Joined:
    Feb 11, 2011

    Feb 11, 2011
    72
    16
    38
    save all the hassle and buy a phone from where ever you goto
     
  6. MikesTooLz

    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    547
    Joined:
    Nov 24, 2010

    Nov 24, 2010
    547
    157
    113
    Computer Tech
    Miami, Florida
    yes, most of the time things like text,MMS,Data wont work.



    I'm hoping that with the move over to LTE by most companies we will soon be able to simply unlock and swap simcards like normal GSM phones, but that probably wont be something going on for a while.
     
  7. Anduiril

    Anduiril Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    426
    Joined:
    Feb 18, 2011

    Feb 18, 2011
    426
    157
    68
    Male
    Electronics Technician
    Orlando, FL
    I'm not sure about the Verizon version of the Iphone, it may work, others will not because of the sim card. DO NOT have the Metro Store flash the phone because you will lose a lot of the features. Do some checking at the local stores that deal with different carriers and they may have someone who can flash it or send you to someone who can but it's probably going to cost about $65. (That's the price I've seen in New York and Florida anyways.) I hope this helps.
     

Share This Page

Loading...