1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [CDMA/SHOOTER][ROM] Unofficial CM10 for Shooter Alpha

Discussion in 'Android Devices' started by jmz, Sep 6, 2012.

  1. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163

    Yes I created that cm10 and cm9. But simon has taken it over since. I got MMS working with little to no effort on that device. There is something diff on this device, im sure of it. Prolly something to do with it being a wimax phone.
     

    Advertisement

  2. MrDaBucket

    MrDaBucket Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    39
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    39
    6
    36
    Male
    Computer Science Student/YouTuber/Office Assistant
    Detroit, MI
    I think the Facebook closing issue is more than just incompatibility with the app.
    I've noticed a few other apps also having the issues with it, including Wikipedia, Twitter sometimes, and my school's mobile web app (called "OU MySail").

    Seems to only affect these crappy apps that just simply pull a webpage in.

    Chrome has bugs, but I think our device is just completely incompatible with Chrome. Even the stock VM rom didn't work with it.
     
  3. crazydude123

    crazydude123 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    22
    Joined:
    Sep 13, 2012

    Sep 13, 2012
    22
    1
    16
    is cm9 still being developed?
     
  4. Banished Angel

    Banished Angel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    706
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    706
    178
    93
    IN, USA
    No. Jmz is focusing on CM10 now.
     
    crazydude123 likes this.
  5. Spritey

    Spritey Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    152
    Joined:
    Jul 10, 2012

    Jul 10, 2012
    152
    16
    38
    It has to be something that was added recently, because the facebook app used to run just fine on the same ROM

    And even if they are "crappy apps", they're still widely used and it's pretty important to support them.

    As for the Chrome thing, I know what you mean. I've had graphical glitches on every ROM/kernel I've tried. I really wish it would work, because it's my favorite browser on Android. I love the tab and history sync.
     
  6. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    VIP Member
    Rank:
     #8
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,107
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,107
    24,092
    3,118
    Scotland
    Let's not get sidetracked by another issue entirely. Keep responses to this thread on topic and related to this ROM please. :)

    Any issues with that, please drop me a PM, my door is open.
     
    notebooko likes this.
  7. phw8558

    phw8558 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    750
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    750
    86
    78
    Kalamazoo
    Sorry I've been M.I.A for a while. Left the country for a couple weeks and came right back into school. Excited to test this out. Thanks JMZ, keep up the good work glad we were able 2 donate a phone
     
  8. DoingTheDugong

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 27, 2012

    Jul 27, 2012
    5
    0
    5
    I see that there was an update on the 20th. What's new?
     
  9. MrDaBucket

    MrDaBucket Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    39
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    39
    6
    36
    Male
    Computer Science Student/YouTuber/Office Assistant
    Detroit, MI
    Yeah, I installed it a few days ago, but didn't notice any difference.
    The camera app now exists, but the camera still doesn't work. Not sure if that's new.
     
  10. eatsaimin

    eatsaimin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    149
    Joined:
    Feb 1, 2012

    Feb 1, 2012
    149
    11
    38
    NorCal
    I am not able to get this ROM working. I've tried 2 times and both times it keeps boot looping on the Cyanogen screen. Any tips or pointers?
     
  11. crafty35a

    crafty35a Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    85
    Joined:
    Sep 26, 2011

    Sep 26, 2011
    85
    12
    18
    Did you downgrade your hboot? You won't be able to boot this with the stock 1.57 hboot.
     
  12. eatsaimin

    eatsaimin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    149
    Joined:
    Feb 1, 2012

    Feb 1, 2012
    149
    11
    38
    NorCal
    Yes it has been downgraded. I got an older version of CM10 to boot up. But the most recent build I'm just stuck in a boot loop.
     
  13. christiansoto

    christiansoto Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    157
    16
    38
    cm 10 gapps missing
    ??
     
  14. eatsaimin

    eatsaimin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    149
    Joined:
    Feb 1, 2012

    Feb 1, 2012
    149
    11
    38
    NorCal
    I installed the latest Gapps for CM10 so I am not sure what is going on.
     
  15. EvoLIntenT

    EvoLIntenT Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    20
    Joined:
    Sep 15, 2012

    Sep 15, 2012
    20
    2
    16
    I guess Agrabren has the camera fixed, and should post the fix on his disarmed toaster ROM soon...
     
  16. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
    He claimed that weeks ago. And prolly will refuse to share the solution
     
  17. EvoLIntenT

    EvoLIntenT Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    20
    Joined:
    Sep 15, 2012

    Sep 15, 2012
    20
    2
    16
    I still dont think its fully functional yet.. Some people were testing it, and said it broke after 2 pics were taken.. I hope shares the fix, that would be kind of a dick move if he does'nt..
     
  18. crafty35a

    crafty35a Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    85
    Joined:
    Sep 26, 2011

    Sep 26, 2011
    85
    12
    18
    Didn't he clam to have 3D fully working before he even put out his first CM9 release? I won't hold my breath.
     
  19. phw8558

    phw8558 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    750
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    750
    86
    78
    Kalamazoo
    I think he will share the fix and he never made that claim
     
  20. Hedied4me

    Hedied4me Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    May 5, 2012

    May 5, 2012
    70
    2
    16
    Is there a special way to flash that vm voicemail fix? I can't get it or google voice to work for voicemail.
     
  21. Hedied4me

    Hedied4me Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    May 5, 2012

    May 5, 2012
    70
    2
    16
    So how is nobody else having problems with voicemail? It works for me only on sense based roms but when I try the voicemail fix in the beginning of this thread or using google voice my voicemails don't show up anywhere for MIUI or CM 9/10..... I just get a stupid text from virgin telling me to call some random number. Any help would be greatly appreciated.
     
  22. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    Edit: removed
     
  23. christiansoto

    christiansoto Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    157
    16
    38
    download link doesnt work can u pm me those gapps
     
  24. trippin

    trippin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    148
    Joined:
    Feb 4, 2011

    Feb 4, 2011
    148
    14
    38
    Male
    Florida
  25. drakba

    drakba Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 27, 2012

    Sep 27, 2012
    2
    0
    5
    Hey guys, need some beginner help. New to android. Have the HTC Evo V3d LTE or virgin.
    So, as far as I can see, this is the correct rom.

    I can't get this to boot correctly after flashing. It just stays at the spinning CM screen forever.

    I was able to flash mightnight rom 1.31 & 132 with out problems.

    Can anyone please give an idiots guide on flashing this rom? I would love to try it out, but I am obviously doing something wrong.

    I am unlocked/rooted, s-on
     
Tags:

Share This Page

Loading...