1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [CDMA/SHOOTER][ROM] Unofficial CM10 for Shooter Alpha

Discussion in 'Android Devices' started by jmz, Sep 6, 2012.

  1. kagevazquez

    kagevazquez Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    244
    Joined:
    Sep 20, 2011

    Sep 20, 2011
    244
    35
    43
    HTC Evo V3d LTE or virgin that's a new one lol you have the evo v 4g no lte and you need to s-off and downgrade your hboot to 1.04 then you can flash this with no problem
     

    Advertisement

  2. Faydes

    Faydes Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    243
    Joined:
    Jan 28, 2012

    Jan 28, 2012
    243
    35
    43
    its showing the last update as almost 20 days ago >.> is this done?
     
  3. Banished Angel

    Banished Angel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    706
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    706
    178
    93
    IN, USA
    It's not done the remaining problems are just hard to fix. No one has got the camera figured out on Sprint or Virgin Mobile, VM handles MMS in a way that makes no sense so that's not working yet, 3D doesn't work on non sense based ROMs, and 4G is a work in progress. No point in updating if there's no new functionality to add.
     
  4. jreink01

    jreink01 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    962
    Joined:
    Jul 28, 2011

    Jul 28, 2011
    962
    32
    78
    Male
    Saginaw, MI
    Hi, I just switched from midnight to cm10. The last time I had cm10 installed, it was the Sept 7 version. That is the currently installed version I have. When I plug my cable into the phone from the pc, I cant access my drive from the pc. I even mounted the sd card to see if that made a difference, it didn't. How do I get my pc to recognize the sd card through my phone. When I was on midnight, all I had to do was plug it in for my pc to recognize it. Any feedback would be greatly appreciated.
     
  5. jreink01

    jreink01 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    962
    Joined:
    Jul 28, 2011

    Jul 28, 2011
    962
    32
    78
    Male
    Saginaw, MI
    Also, if I am just updating to the current version, do I have to reflash gapps?? Another question, just to be sure, is this october version a continuation from the september 7 version I currently have installed?? The last time I flashed this cm10 version, jmz was still on AF, now that he is on VM Roms forum, is the current version the same rom or should I treat it like a new rom??
    Thanks
     
  6. EHokie

    EHokie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 20, 2012

    Feb 20, 2012
    284
    47
    43
    Charlotte, NC
    Agrabren does have the camera going. No MMS obviously, but I'm running it now with very few bugs.
     
  7. koopakid08

    koopakid08 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    772
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    772
    165
    93
    Behind you
    Disarmed toaster has the camera working.
     
  8. Banished Angel

    Banished Angel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    706
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    706
    178
    93
    IN, USA
    Wonder if he'll be nice to JMZ and share? Atleast someone got the camera working..
     
  9. EHokie

    EHokie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 20, 2012

    Feb 20, 2012
    284
    47
    43
    Charlotte, NC
    I'd be careful with how you word that, mon frere...
     
  10. Banished Angel

    Banished Angel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    706
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    706
    178
    93
    IN, USA
    Oh it's not a stab at JMZ. I know nothing about ROM development.. I meant it in the good for everyone sense and not as a diss to anyone.
     
  11. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
    whys that? I already asked him about sound when i first started and he told me to give him my stuff and he will do it. I don't care what he writes in his threads, he isn't about openness. If he was his github would actually be updated like mine. You can see my current progress on EVERYTHING. I hide nothing and share everything. I NEVER want to be the "only" guy.
     
    musolff92 likes this.
  12. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
    i know it wasn't a stab at me and i know what you meant
     
  13. jreink01

    jreink01 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    962
    Joined:
    Jul 28, 2011

    Jul 28, 2011
    962
    32
    78
    Male
    Saginaw, MI
    Hi, I just switched from midnight to cm10. The last time I had cm10 installed, it was the Sept 7 version. That is the currently installed version I have. When I plug my cable into the phone from the pc, I cant access my drive from the pc. I even mounted the sd card to see if that made a difference, it didn't. How do I get my pc to recognize the sd card through my phone. When I was on midnight, all I had to do was plug it in for my pc to recognize it. Any feedback would be greatly appreciated.
    Also, if I am just updating to the current version, do I have to reflash gapps?? Another question, just to be sure, is this october version a continuation from the september 7 version I currently have installed?? The last time I flashed this cm10 version, jmz was still on AF, now that he is on VM Roms forum, is the current version the same rom or should I treat it like a new rom??
    Thanks
     
  14. Spritey

    Spritey Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    152
    Joined:
    Jul 10, 2012

    Jul 10, 2012
    152
    16
    38
    Yeah, I can confirm that Disarmed Toaster has the camera working.

    Sucks that the dev isn't about openness, but it's not really up to us to decide what he shares.

    Either way, it works fine on Vanilla Kernel (Mac Kernel breaks the camera and Coolexe sucked my battery life). Not as good as JMZ's kernel though! And it was nice having CM10 developed SPECIFICALLY for the Evo V. So I'll be keeping an eye on jmz's CM10. I'll definitely give it a flash when the camera is fixed, and if MMS and/or 3D is fixed it will become my daily driver for sure.
     
  15. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Nov 12, 2011

    Nov 12, 2011
    122
    8
    36
    C:\
    I didn't do much testing, but my camera was able to open up on the MAC kernel.
     
  16. EHokie

    EHokie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 20, 2012

    Feb 20, 2012
    284
    47
    43
    Charlotte, NC
    Correct. I believe you just can't FLASH a kernel, but installation from the installer is fine.
     
    SonicIt likes this.
  17. jreink01

    jreink01 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    962
    Joined:
    Jul 28, 2011

    Jul 28, 2011
    962
    32
    78
    Male
    Saginaw, MI
    Does anyone have any feedback as to why my PC doesn't recognize my phone when I plug the USB cable in. When I was on midnights rom, it would always recognize it. How come on cm 10 it won't ??
     
  18. Raul720

    Raul720 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    57
    Joined:
    May 16, 2011

    May 16, 2011
    57
    19
    18
    Cm10 bug, maybe? I've seen some posts about it over on xda in the CDMA cm10 discussion thread.
     
  19. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
    More details would be nice.
     
  20. EHokie

    EHokie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 20, 2012

    Feb 20, 2012
    284
    47
    43
    Charlotte, NC
    Like JMZ said, more details. Or full wipe and re-install.
     
  21. EvoLIntenT

    EvoLIntenT Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    20
    Joined:
    Sep 15, 2012

    Sep 15, 2012
    20
    2
    16
    Its in settings/ storage then the menu button to access it. It really needs a place of its own, instead of it being kind of hidden..
     
  22. beachbum41

    beachbum41 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    37
    Joined:
    Sep 27, 2012

    Sep 27, 2012
    37
    7
    16
    Male
    ohio
    just keep getting a boot loop. cleaned everything what am i doing wrong? hboot 1.57.5757 formated system wiped everything still boot loop>>
     
  23. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
  24. beachbum41

    beachbum41 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    37
    Joined:
    Sep 27, 2012

    Sep 27, 2012
    37
    7
    16
    Male
    ohio
    already did logcat cant find the issue for boot loop..
     
  25. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
    that doesn't help. paste it in logcat.miui.us and post the link
     
Tags:

Share This Page

Loading...