1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Celsius only in 2.1 desk clock

Discussion in 'Android Devices' started by FUCCO, Mar 1, 2010.

  1. FUCCO

    FUCCO Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Jan 20, 2010

    Jan 20, 2010
    122
    6
    36
    Anyone got a fix why the 2.1 desk clock app or cradle is only showing the temperature in celsius. I have unchecked the celsius icon in the settings but no luck. If i tap the celsisus weather is shows the temperature in farenheit
     

    Advertisement

  2. Le0_Br4zUc4

    Le0_Br4zUc4 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    325
    Joined:
    Feb 3, 2010

    yeah that's a problem on that clock, for some reason its happening that way. What I have in my phone is a ROM, Bugless Beast V0.5 (link in my signature) and on that ROM they have the weather working the proper way, not showing in celsius when is not suppose to
     
  3. alostpacket

    alostpacket Over Macho Grande?
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,973
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    7,973
    3,603
    513
    Android App Developer
    NY
    I prefer my temperature in stones per square fathom
     
  4. FUCCO

    FUCCO Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Jan 20, 2010

    Jan 20, 2010
    122
    6
    36
  5. JediJesus

    JediJesus Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    266
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    266
    11
    58
    So doe's it work right on the Nexus? I'm running Droidmod and I have no idea what -1c should feel like. Of course I could just hit home to see the temp but whats the fun in that.
     
  6. ahmete60

    ahmete60 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 8, 2011

    Oct 8, 2011
    1
    0
    5
    I have a very similar problem everything is showing in F cant get to show C in any app.
     

Share This Page

Loading...