1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Change default browser

Discussion in 'Android Devices' started by nellarmonia, Apr 22, 2010.

  1. nellarmonia

    nellarmonia Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    15
    Joined:
    Dec 5, 2009

    Dec 5, 2009
    15
    0
    35
    Alright, I've been all over the forums and the web and I can't find the answer to this question.

    How do I change the default browser to Opera Mini??? Is there a way? This is driving me nuts! I'm still using 1.5 if that matters.

    Thanks in advance!
     

    Advertisement

  2. Demache

    Demache Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    3,011
    Joined:
    Apr 18, 2010

    Apr 18, 2010
    3,011
    341
    183
    Sioux Falls, SD
    Nope. Its part of the OS from what I can tell, since other apps also use it, especially Mail.
     
  3. Ty07allstar

    Ty07allstar Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    206
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    206
    7
    36
  4. SirEagle

    SirEagle Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    712
    Joined:
    Feb 21, 2010

    Feb 21, 2010
    712
    81
    78
    Akron, Ohio
    Download it and the open it. It should ask if you want it to be your default. If not go into settings after you have it open. That's how it works with Dolphin anyhow.
     
  5. Ty07allstar

    Ty07allstar Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    206
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    206
    7
    36
    Does not work with opera.
     
  6. smacky

    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,844
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    2,844
    299
    163
  7. cornbreadfarts

    cornbreadfarts Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    429
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    429
    21
    58
    Nashville, TN
    has there been a fix for this?
     

Share This Page

Loading...