1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General change transition animation?

Discussion in 'Android Devices' started by peterjmay, Apr 6, 2011.

  1. peterjmay

    peterjmay Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    179
    Joined:
    Nov 25, 2010

    Nov 25, 2010
    179
    3
    36
    what app is it that allows you to change the transition animation between screens?
     

    Advertisement

  2. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #4
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,120
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,120
    24,093
    3,118
    Scotland
    There's Launcher Pro for one?
     
  3. peterjmay

    peterjmay Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    179
    Joined:
    Nov 25, 2010

    Nov 25, 2010
    179
    3
    36
    thanks yes thats one of them but its not the one i had before i cant remember what it was called!! is there an app that allows you to change the black background behid the app menu?
     
  4. brezzo

    brezzo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    148
    Joined:
    Jan 2, 2011

    Is it ADWLauncher?
     
  5. peterjmay

    peterjmay Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    179
    Joined:
    Nov 25, 2010

    Nov 25, 2010
    179
    3
    36
    i think it was yeah, thanks guys
     
  6. saj_2001ind

    saj_2001ind Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    840
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    840
    67
    78
    both these are not only app they are launcher

    any app which can have this effect with HTC Sense on
     
  7. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #4
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,120
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,120
    24,093
    3,118
    Scotland
    How do you do it with sense?
     
  8. SupremeBeaver

    SupremeBeaver Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    279
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    279
    26
    43
    You can do it with Sense yes. You need to be rooted.
     

Share This Page

Loading...